5 холивудски звезди и техните родителски грешки


5 холивудски звезди и техните родителски грешки
Снимка: Getty Images/Guliver

Като родители, ние често носим огромна отговорност. Грешките, които допускаме, колкото и малки да са те, обикновено ни преследват до края на живота. А по всичко личи, че богатите и известните не са по-различни, тъй като те също се срамуват от родителските си гафове. Някои от тях обаче са достатъчно смели, за да признаят грешките си.

1. Пинк признава, че дъщеря ѝ псувала като малка

Певицата Пинк, чието рождено име е Алесия Бет Мур, е омъжена за мотокрос състезателя Кери Харт и имат 11-годишна дъщеря на име Уилоу Сейдж и 5-годишен син Джеймсън Мун. Тя признава, че никога не е успявала да филтрира ругатните пред дъщеря си, когато е била съвсем малка. В следствие Уилоу е използвала много „забранени” думи, преди Пинк най-накрая да сложи край на това.

2. Мила е давала агресивни съвети на дъщеря си

Мила Кунис има дъщеря Уайът на 8 и син Димитри на 6 със съпруга си Аштън Къчър, а двойката е известна с нетрадиционното си родителство. Кунис сподели веднъж, че най-големият ѝ провал в родителството е съвет, който е дала на дъщеря си. Когато дъщеря ѝ споделила, че друго дете я бутнала, Кунис я посъветвала и тя да го бутне.

АКТЬОРИТЕ, НАПРАВИЛИ БЕЗУМНИ НЕЩА, ЗА ДА ИЗИГРАЯТ ПЕРФЕКТНАТА РОЛЯ

3. Брад Пит използвал безалкохолно, за да събуди децата си 

Брад Пит има 6 деца с бившата си съпруга Анджелина Джоли, като 3 са биологични, а останалите 3 са осиновени. Веднъж той се е опитал да изкара някои от децата от леглото, подкупвайки ги с кока-кола. Не е идеална родителска техника, но изглежда, че е проработила за него.

4. Кели Рипа паднала с детето си на ръце

3-те деца на Кели Рипа вече са пораснали, но тя също има неща, с които да се „похвали”. Веднъж Рипа паднала по стълбите с 20-месечния си син на ръце, който се наранил и се нуждаел от шевове. Отнело ѝ месеци, за да преодолее вината.

5. Зоуи Салдана купувала играчки ежедневно

Зоуи Салдана има 3 момчета от съпруга си Марко Перего. По-големите момчета, близнаците Сай и Бауи, били достатъчно хитри, за да преговарят, че ако пуснат майка си на работа, тя трябва да донесе вкъщи нови играчки за тях. Това изнудване продължило доста време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама