5 звезди и историята зад техните белези (СНИМКИ)


5 звезди и историята зад техните белези (СНИМКИ)
Снимка: Getty images

Белезите могат да се появят в резултат на малък инцидент в кухнята, раждане или сериозна злополука. Едно е ясно - те пазят спомени и ни правят това, което сме. Днес ще ви представим няколко истории, свързани с белезите на известни личности, които ни напомнят, че не трябва да се третират като недостатък, а като отличителна черта.

Вижте още: Кайли Дженър се обясни в любов на Тимъти Шаламе и светът полудя (СНИМКИ + ВИДЕО)

1. Кейт Мидълтън

Още през 2011 се спекулираше, че Кейт Мидълтън е с удължена коса, тъй като има белег в областта. Слуховете бързо бяха изчистени, когато говорител от двореца заяви, че: „Белегът е свързан с детска операция.“ Въпреки че е трудно да се забележи, този белег всъщност е дълъг 7 см.

2. Джейсън Момоа

Джейсън спомена, че преди да получи известния си белег на веждата, той винаги е бил смятан за „красивото момче“ на холивудската сцена, но след това определенията са преминали към „корав“. Той получава белега си още през 2008 при ужасен инцидент в бар.

„Беше лудост. Един човек ми счупи чаша в лицето. Получих малко над 140 шева“, каза той. Въпреки че инцидентът е изключително тъжен, той прави Джейсън Момоа човека, който е днес.

3. Хоакин Финикс

Белегът на Хоакин е малко по-различен от останалите - той просто се е родил с него. Този белег носи името “микроформа цепнатина” и това е най-леката форма на “заешка уста”.

4. Шарън Стоун

Шарън получила белега си, докато се опитвала да язди див кон, когато била на 14. Внезапно конят излязъл извън контрол и в крайна сметка преминал през тел, на която майката на Шарън била сложила няколко дрехи, за да изсъхнат. Едното телено въже на простора се откъснало, оставяйки доста лош белег.

„Не разбрах, че се насочваме към мокрите чаршафи, докато въжето не удари врата ми и краката ми се плъзнаха през стремената. Не можех да се измъкна и не можах да накарам този кон да се успокои“, спомня си тя.

5. Сандра Бълок

Брилянтната актриса получила белега до веждата си, когато била млада, падайки в езеро и удряйки главата си в камък. Кожата около лявото ѝ око била с множество белези, оставяйки един постоянен - спомен от изпълнено със събития детство, което тя със сигурност ще помни завинаги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама