6 звезди, които напълняха, но не им пука (СНИМКИ)


6 звезди, които напълняха, но не им пука (СНИМКИ)
Снимка: Getty/Guliver

По някаква причина обществото поставя голям акцент върху размера на дрехите, въпреки че един и същ номер в различни магазини отговаря и на напълно различни мерки. Разбира се, от няколко години виждаме, че по-пълните жени успяват да намерят своето място под светлината на прожекторите, което съвсем не значи, че стигмата е останала в историята. Ето 6 звезди, които напълняха през последните години, но са по-щастливи от всякога!

1. Бионсе

Бионсе се превърна в едно от най-големите вдъхновения за жените с извивки. През последните 10 години тя бавно, но сигурно качваше по някой и друг килограм, но това никога не е било повод за притеснение. „Ние, жените, не ценим себе си достатъчно. Особено младите хора, те не оценяват колко блестящи са телата ни."

2. Ейми Шумър

Актрисата няма нищо против да се шегува със своя размер, който служи като материал за много скици в шоуто й Inside Amy Schumer. Обаче веднъж, когато човек в Instagram критикува външния й вид, тя не си замълча и отговори: „Харесва ми как изглеждам. Това е моето тяло. Обичам го, защото е силно и здраво. "

3. Кели Кларксън

Известната певица премина през доста резки колебания в теглото през годините, но те по никакъв начин не повлияха нейната красота. Кели каза в свое интервю: „Никога не ми е пукало какво мислят хората. По-скоро ставаше дума за това дали съм щастлива, уверена и дали се чувствам добре. Това винаги е било водещото нещо. И още повече, имам семейство, така че не търся друго приемане."

4. Джанет Джексън

Джанет Джексън не се е появявала в публичното пространство от доста време след един скандал, следствие на който всички радиостанции забраниха нейната музика.

5. Деми Ловато

Ловато се бори с хранителните разстройства близо десетилетие, но излезе победител. „Когато бях в Instagram, винаги се сравнявах с другите. Един ден си помислих, че някой трябва да покаже на феновете ми и на всички други момичета, че това, което виждат, не винаги е реално. Затова публикувах свои снимки без ретуш – за мен няма разлика в бедрата ми, все са си мои.”

6. Селена Гомес

На последния червен килим, на който присъства, Селена Гомес видимо беше качила няколко килограма. Критиците онлайн веднага я разкритикуваха, но тя каза, че няма проблем с теглото си, въпреки че е "заоблила" формата си. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама