6 холивудски звезди, които са истински секс маниаци


6 холивудски звезди, които са истински секс маниаци
Снимка: Getty Images

Светът познава вече толкова различни и необичайни мании като например - мания, към надуване на балони, пристрастеност към увеселителни влакчета и редене на опашка в магазин, че манията към секса си изглежда съвсем стандартно пристрастяване. 

Вижте още: Пребиха Джулиана Гани на сцената (ВИДЕО) 

Истината обаче тези крайни зависимости са разбили не един и два живота. Изключение не правят и едни от най-желаните хора на планетата, които открито са говорили за секс манията си. Днес ви представяме няколко световни звезди, които са се борили със сексуалната си зависимост.

1. Чарли Шийн

Когато говорим за секс маниаци, няма как да не започнем списъка с Чарли Шийн, за когото се твърди, че е минал през кревата на над 5000 жени.Той е известен с любовта си към платената любов и порно звезди.

2. Роби Уилямс

Той признава за своята зависимост към секса. Практикувал го често дори с негови фенки.

3. Бритни Спиърс

В скандалната си кариера, изпълнена с всевъзможни зависимости, Бритни не пропусна и тази към секса. Самата тя се хвалеше, че с бившия си съпруг Кевин Федерлайн практикували маратонски секс.

4. Линдзи Лоън

Тя, подобно на Бритни успя да мине през всички възможни зависимости, а сексът ѝ донесе по-голяма слава от актьорската ѝ кариера. На г-ца Лоън ѝ се носи славата, че е била с всички мъже в Холивуд, че даже и с жени. "Актьорите са много самотни, аз не искам да спя сама", казва за себе си Линдзи Лоън.

5. Анджелина Джоли

Тук знаем, че много мъже по света са разочаровани,  че Джоли е успяла да преодолее своята зависимост към секса. Бившата ѝ любовница - Джени Шимизу, разказа пред жълт вестник, че Анджелина Джоли имала колекция от ножове, които обичала да използва в кревата. Докато беше омъжена за Били Боб Торнтън, за сексуалните им подвизи се носеха легенди.

6. Майкъл Дъглас

През 1993 година Майкъл Дъглас влиза в лечебно заведение, за да лекува сексуалната си ненаситност. В предбрачния договор на актьора с красивата Катрина Зита-Джоунс има клауза, че ще плаща всеки път по пет милиона долара за своя изневяра.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама