7 красиви звезди, които са против пластичната хирургия


7 красиви звезди, които са против пластичната хирургия
Снимка: Getty Images/Guliver

Знаменитостите живеят под постоянен натиск винаги да изглеждат перфектно. И докато много от тях избират да легнат под скалпела, за да запазят младостта си, някои звезди смятат, че стареенето е естествен процес и с гордост носят бръчките си. Аплодираме всички тези уверени жени, които решиха да кажат твърдо „не” на пластичната хирургия, запазвайки образа на жената естествен и реалистичен.

1. Дженифър Анистън

Любимата „приятелка” признава, че е направила ринопластика по здравословни причини, но когато става дума за промяна на лицето, тя е твърдо против. „Мисля, че това, на което съм била свидетелка, са жени, които се опитват да останат вечно млади. Благодарна съм, че се уча от грешките им, защото не инжектирам нищо в лицето си. Те се опитват да спрат часовника и всичко, което виждате, е несигурен човек, който не си позволява просто да остарее“, казва тя.

2.Джейми Лий Къртис

Звездата от „Шантав петък” е откровен човек и не крие какво мисли за пластичната хирургия. „Настоящата тенденция на филъри и процедури и тази мания за филтриране на снимки - въобще нещата, които правим, за да коригираме външния си вид, унищожават поколения красота. След като объркате лицето си, не можете да го върнете“, каза тя.

3. Дрю Баримор

Актрисата вярва, че трябва да празнуваме стареенето, а не да се опитваме да бягаме от него. „Не се борете с пръстените на ствола на дърво. Просто продължавайте да ги броите. Идеята да не приличам на себе си ме плаши. Просто мисля, че характерът на човек е това, което е интересно“, споделя тя.

4. Ема Томпсън

Носителката на "Оскар" изглежда абсолютно зашеметяващо на 62-годишна възраст и определено не планира да ляга под ножа. „Сега сме в този ужасен тренд, воден от младите хора, където всеки трябва да изглежда на 30, независимо дали е на 50, или на 15. Това е законът за намаляващата възвръщаемост. Номерът е да остарееш честно и грациозно.”

5. Мерил Стрийп

Актрисата има уникален външен вид и отказва да се промени според холивудските стандарти за красота. Тя направи необикновената си красота своя запазена марка и отказва да мисли за пластична хирургия. „Просто не я разбирам. Трябва да приемете остаряването, понякога непропорционалните черти, родилните белези и всички онези дребни неща, които ви правят човека, който сте.“, каза тя.

6. Хали Бери

Звездата от „X-Men” смята, че: „Остаряването е естествено и то ще се случи на всички нас. Просто искам винаги да приличам на себе си, дори ако това е по-стара версия на мен. Мисля, че когато правим твърде много козметични процедури, по някакъв начин се превръщаме в някой друг, бягаме от себе си.“

7. Салма Хайек

Въпреки че актрисата вярва, че „всяка жена има право да се бори, за да запази младостта си“, тя лично е против пластичната хирургия. „Това е като униформата на цяло едно поколение. И не е непременно красиво. Да, може да няма бръчки, но това не значи, че е красива.“, казва тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама