7 звезди, чиито странни навици ще ви учудят


7 звезди, чиито странни навици ще ви учудят
Снимка: Getty Images

Всички ние имаме различни странности, които сме придобили през годините. Тези навици ни помагат по различни начини –успокояват ни, носят ни късмет, а понякога просто ни карат да „влезем в релси”. И за знаменитостите не е по-различно. Независимо дали тези навици звучат налудничаво, или ни карат да се смеем, важното е, че независимо от славата и парите, известните не се срамуват от тях.

1. Камерън Диас отваря вратите с лакти

Звездата от „Ангелите на Чарли“ има мания за чистота, особено що се отнася до дръжките на вратите. Диас неведнъж е признавала, че използва лактите си, за да отваря врати и да натиска копчета.

2. Джесика Симпсън си мие зъбите само три пъти седмично

Въпреки бялата си холивудска усмивка, Джесика Симпсън разкрива, че не си мие зъбите всеки ден, а само три пъти седмично. В интервю 41-годишната певица споделя: „Зъбите ми са толкова бели и не обичам да се чувстват прекалено хлъзгави, но използвам вода за уста и конец всеки ден. Наистина е странно, но имам страхотен дъх."

 

3. Дженифър Лорънс пишка в мивки

Звездата от "Игри на глада" разкри, че няма нищо против да пишка в мивка. Разбира се, не ѝ е навик, но когато ситуацията го изисква – не е проблем. Тя казва: „Пишкала съм в доста мивки. Когато 2 момичета влязат в банята, някоя трябва да вземе мивката. Човек може да почака, но ако аз съм човекът, който чака, просто ще използвам мивката."

 

4. Памела Андерсън има фобия от отражения

Трудно е да за вярване, че този секс символ не гледа собственото си отражение. Известно е, че Андерсън има катоптотрофобия, страх от огледала и отразяващи повърхности. Освен това тя не обича да се гледа по телевизията.

 

5. Джейк Гиленхол не обича да се къпе

В интервю Джейк Гиленхол каза, че къпането не е особено важно, защото телата ни имат функцията да се почистват естествено и това прави кожата по-хубава. Вместо това той работи върху маниерите и дъха си.

 

6. Серина Уилямс има щастливи чорапи

Известно е, че шампионката по тенис носи един и същи чифт щастливи чорапи във всеки мач, особено ако печели с тях през целия турнир.

7. Сандра Бълок се разкрасява с крем за хемороиди

На 57 години звездата от „Мис Таен агент” Сандра Бълок е все така прекрасна, както винаги. Каква е нейната тайна? Е, крем за хемороиди в околоочната област!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама