7 звезди, които ни научиха на важни житейски уроци


7 звезди, които ни научиха на важни житейски уроци
Снимка: Getty Images/Guliver

В 21-ви век самочувствието и стойността изглежда се измерват в харесвания и ретуширани снимки в социалните мрежи. За щастие, има известни личности, които ни напомнят, че не всичко е такова, каквото изглежда. Зад всички тези перфектни профили стои обикновен човек като нас. Ето кои са звездите, които ни научиха кои са истински важните неща в живота, независимо какво виждаме в Instagram.

ИЗВЕСТНИ ЖЕНИ, КОИТО СА НЕРАЗДЕЛНИ ПРИЯТЕЛКИ

1. Селена Гомес – Здравето е най-важно

Певицата и актриса Селена Гомес винаги е била много отворена за личния си живот, показвайки на феновете си как се справя с всяко препятствие. През 2017г тя получи трансплантиран бъбрек от най-добрата си приятелка Франсия Раиса. Това ѝ даде втори шанс за живот и тя подхожда към него като подарък. Въпреки постоянните колебания в теглото и други физически проблеми, дължащи се на лупуса, Селена Гомес продължава да прави нещата, които обича най-много.

2. Сара Джесика Паркър — Остаряването е красиво

Стареенето е естествен процес за всяко човешко същество. И Сара Джесика Паркър не се страхува да покаже някои от бръчките си пред камера, въпреки факта, че много знаменитости се опитват да обърнат „правилата на играта” с ботокс. Сара се гордее с това как кожата ѝ се е развила през годините.

3. Барби Ферейра — увереността няма размер

Барби Ферейра е plus-size модел и актриса, известна с ролята си в Euphoria, където ни учи на позитивност към тялото. Въпреки че не иска да бъде призната за активистка в така популярния „боди позитивизъм”, тя насърчава последователите си да се чувстват комфортно с теглото си, независимо какво е то.

4. Кендъл Дженър — Няма „перфектна“ кожа

Акнето е състояние на кожата, най-често срещано при тийнейджъри. Супермоделът Кендъл Дженър може да изглежда така, сякаш има безупречна кожа на всички ревюта, но тя разказа за борбата с акнето. Пъпките са я накарали да се чувства несигурна и изтощена, докато се опитва да се впише в „перфектения“ стандарт.

5. Адел — Следродилната депресия съществува

Адел може и да чупи рекорди в музикалната индустрия, но винаги е честна, когато става въпрос за личния ѝ живот. Когато стана майка през 2012 година, тя трябваше да се справи с някои психични проблеми и следродилна депресия. Адел казва, че това е била важна глава в живота ѝ, но липсата на време за себе си я е накарала да загуби своята идентичност и способността да има свой собствен живот.

6. Бела Хадид – Не всичко в социалните мрежи е истинско

Социалните медии могат да бъдат измамни. Когато прекарате 24 часа под светлината на прожекторите, Холивуд губи своя блясък. А за Бела Хадид психичното здраве е важна тема. Моделът наскоро разкри за проблемите си с тревожността и доказа, че перфектните снимки са просто едни криви огледала, които често не отразяват действителността.

7. Алиша Кийс – Всички жени са красиви без грим

Алиша Кийс прегръща естествената си красота през 2016 година, когато решава да не носи грим за фотосесията на новия си албум. Оттогава тя е привърженик на естествения външен вид и не съжалява.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама