7 звезди, чието трудно детство не им е попречило да постигнат успех


7 звезди, чието трудно детство не им е попречило да постигнат успех
Снимка: Getty Images/Guliver

Понякога хората мислят за знаменитостите като за идеални хора, само защото са богати и успешни. Никой не отрича, че са имали голям късмет. Но също така е вярно, че зад всички тези привилегии, на които се наслаждават днес, стоят много примери за дисциплина и постоянство. Звездите, с които ще ви запознаем днес, са имали доста трудно детство, но са успели да преодолеят всички тези несгоди и да успеят.

СЛЕД ХОЛИВУД: КАКВО РАБОТЯТ "БИВШИТЕ" ЗВЕЗДИ?

1. Ева Лонгория

Въпреки че има мексикански и испански корени, Лонгория е родена в Тексас през 1975 г. Тя е израснала в ранчо с родителите си и 4-те си сестри, от които тя е най-малката. Нейният начин на живот бил доста беден и понякога семейството се е хранило само с това, което успяло да хване на лов. По време на интервю Лонгория поясни, че не са го правили за удоволствие, а по необходимост: „Не сме ловували за удоволствие. Можехме да си позволим да ядем само това, което сами сме хванали и одрали.”

2. Шаная Туейн

Друга знаменитост, която не е имала лесно детство, е канадската певица, която стана известна с песента си „Man! I Feel Like A Woman“. По време на интервю тя каза, че е израснала заобиколена от насилие и глад: „Много е трудно да се концентрираш, когато стомахът ти стърже от глад“, заяви тя. Но късметът ѝ се променя след издаването на първия ѝ албум. През последните години заради проблем с гласа си певицата стои далеч от сцената.

3. Дженифър Лопес

Тази велика дама винаги е имала ясна представа къде иска да отиде. Родена в Бронкс в САЩ, тя се озовава на улицата на 18-годишна възраст, след като отказва да отиде в колеж и майка ѝ я гони от дома. Тя спяла на диван в школата по танци, но това не я притеснявало, защото била все по-близо до сбъдването на мечтите си. Изпълнението ѝ във филма “Селена” бил нейният билет към успеха и тя не го пропиляла.

4. Селена Гомес

Случаят на Селена Гомес е напълно различен от всички, тъй като тя е трябвало да се справя с ранна слава и професионален натиск от много млада възраст. Само на 10 години кариерата ѝ вече процъфтява и тя била суперзвезда на детската телевизия. Часове снимки, стегнати графици, репетиции, костюми, интервюта и публичен имидж било всичко, за което тя трябвало да се тревожи, вместо да играе и да учи.

5. Силвестър Сталоун

Няма съмнение, че този човек е пример за това, което всеки може да се постигне с търпение, постоянство и воля. Той е израснал в бедност, дори дълго време е бил бездомен. Но той вярвал в себе си и в работата си. Ето защо обикалял със сценария на Роки от една продуцентска компания в друга, докато не намери кой да заложи на идеята му. Успехът не закъснял. Филмът се превърнал във филмова класика, която е последвана от множество продължения и други големи проекти.

6. Риана

Риана е родена и израснала в Барбадос с братята, сестрите си и баща си, който освен че е много тежък характер, страдал и от някои сериозни зависимости. Певицата неведнъж е разказвала, че по време на детството си е продавала шапки, колани и шалове по улиците, за да издържа семейството. Години по-късно всичко това е само спомен.

7. Хали Бери

Неотдавна актрисата разкри в профила си в Instagram колко травмиращо е било детството ѝ. „Винаги имаше много насилие. Израснах с баща, който беше много агресивен - вербално, емоционално и физически.” С годините обаче тя се научила да прощава и осъзнала, че всичко преживяно я е превърнало в силна и смела жена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама