След Холивуд: Какво работят "бившите" звезди?


След Холивуд: Какво работят "бившите" звезди?
Снимка: Getty Images/Guliver

Вратите на Холивуд са постоянно отворени – някои си тръгват, а на тяхно място веднага идват нови звезди. Днес обаче ще обърнем внимание на първата категория – знаменитостите, които са напуснали света на известните. Те са се посветили на по-обикновен живот и, разбира се, съвсем нормални професии. Ето с какво се занимават част от „бившите” звезди.

ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС ОТКРОВЕНО ЗА ЛЮБОВТА С БЕН АФЛЕК

Камерън Диас

Камерън Диас имаше доста успешна актьорска кариера, появявайки се във филми като „Маската”, „Ангелите на Чарли”, „Шрек” и много други. През 2017 година тя обяви, че се оттегля от актьорството и създаде компания за органично вино, наречена Avaline.

Чък Норис

Чък Норис бе известен актьор и екшън звезда, а също и интернет сензация. Към днешна дата той се е посветил на фондация, наречена Kickstart Kids, която преподава на учениците ценности за изграждане на характер чрез карате.

 

Франки Мюниц

Франки Мюниц беше във всеки един популярен тийн филм в началото на 2000-те, като „Big Fat Liar”, но най-добре го познаваме от телевизионния сериал Malcolm in the Middle. Очевидно актьорската кариера не е била неговото признание и той започна да свири на барабани в група на име Kingsfoil. Към днешна дата той се състезава с автомобили за Jensen Motorsport.

 

Сара Мишел Гелар

Сара Мишел Гелар беше доста известна, когато играеше главната роля в „Бъфи, убийцата на вампири”. Сега тя е успешна бизнесдама - има компания, наречена Foodstirs, и работи по издаването на готварска книга.

 

Vanilla Ice

Vanilla Ice беше изключително популярен рапър през 90-те, известен с хитовата си песен „Ice Ice Baby“. Когато музикалната му кариера започна да залязва, той се преориентира в сферата на недвижимите имоти. Днес той прави ремонти на къщи за печалба и има шоу в мрежата тип „Направи си сам“, наречено The Vanilla Ice Project.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама