8 сутрешни навика назаем от холивудските звезди


8 сутрешни навика назаем от холивудските звезди

Знаменитостите често изглеждат сякаш са от друга планета, но някои от техните навици всъщност биха били адски полезни за всеки човек. Промяната на начина, по който започвате деня си, може да ви накара да се почувствате по-продуктивни и енергични. Ето какво може да вземете назаем от холивудските звезди.

1. Одри Хепбърн

Одри Хепбърн винаги е излъчвала блясък и класа, но в своите сутрешни ритуали тя е един обикновен човек. Красавицата винаги е закусвала едно и също нещо - 2 яйца с филийка пълнозърнест хляб. И никога не е пропускала закуската си, дори когато е била на различни режими.

7 КРАСИВИ ЗВЕЗДИ, КОИТО СА ПРОТИВ ПЛАСТИЧНАТА ХИРУРГИЯ

2. Дженифър Анистън

Въпреки че звездата от „Приятели“ се събужда в 4:30 часа сутринта в дните, в които работи, през останалото време тя става между 8 и 9 часа сутринта. След това задължително пие топла вода с лимон. След лимоновата вода тя измива лицето си, хидратира и медитира 20 минути. После пие протеинов шейк за закуска, допълнен с банани, боровинки и замразени череши.

3. Виктория Бекъм

Дизайнерката има „хардкор” сутрешна рутина, която може да не е по вкуса на всеки. Тя се събужда в 6 часа и изпива 2 супени лъжици ябълков оцет, преди да направи здравословно смути за нея и децата си. Бекъм тренира два пъти сутрин, първо един час преди закуска и след това още един час, след като заведе децата на училище.

4. Кейт Хъдсън

Кейт Хъдсън има някои интересни съвети за сутрешно освежаване. Актрисата прави ледена баня на лицето си, като използва малко вода и много лед. След това тя поставя лицето си в купата и го държи колкото издържи.

5. Мерилин Монро

Мерилин Монро е може би една от най-големите холивудски икони на всички времена. Звездата затопляла чаша мляко на котлон преди сутрешния си душ. След това, тя разбивала 2 сурови яйца в млякото, добавяла мултивитамин и изпивала течността.

6. Ашли Греъм

Ашли Греъм се кълне, че сутрешната ѝ рутина носи добри вибрации. Моделът започва деня си, като определя намеренията си за деня, а след това чете мотивиращ откъс от любими книги.

7. Майли Сайръс

Всеки, който следва Майли Сайръс в социалните медии, знае, че звездата е наистина запалена по йогата, така че не трябва да е изненада, че сутрешната ѝ рутина включва точно това. Сайръс практикува основно „Ащанга” йога за около 2 часа.

8. Зендая

Сутрешната рутина на Зендая е идеална за тези, които предпочитат да не започват деня си „ударно”. Актрисата обикновено се събужда около 8 часа сутринта, прави си билков чай и проверява известията си. В 9 часа Зендая взима душ и се заема с грижата за кожата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама