8 холивудски звезди и техните най-налудничави страхове


8 холивудски звезди и техните най-налудничави страхове
Снимка: Getty Images/Guliver

Въпреки че има безкрайно много видове фобии, изследванията показват, че най-често срещаните са социалните фобии, следвани от агорафобията (страх от открити пространства) и акрофобията (страх от височини). И докато някои хора тренират мозъка си, за да овладяват страховете си малко по малко, други живеят в мир с тях, без да се срамуват, защото страховете са неразделна част от нашата идентичност и играят съществена роля в изковаването на личностите ни. И както всички останали, звездите също имат фобии и някои от тях може да са наистина удивителни.

Мадона — гръмотевици и мълнии

„Кралицата на попа“ има бронтофобия. По време на един от концертите си в Ирландия тя изисквала редовни прогнози за времето, опасявайки се, че скорошното повишаване на влажността може да предизвика буря по време на нейния концерт.

Дуейн Джонсън — влакчета в увеселителен парк

Актьорът и бивш професионален кечист доказва, че всеки може да се страхува от нещо, а в неговия случай - влакчетата в увеселителните паркове го карат да се чувства ужасно, защото е като в капан.

6 ЗВЕЗДИ, КОИТО ИМАТ НЕСТАНДАРТНИ ТАЛАНТИ

Дженифър Анистън – летене

Холивудската актриса призна, че изпитва „истински страх от летене“. Макар да избягва да лети със самолет, веднъж е трябвало да се изправи пред страха си, за да отпразнува петдесетия си рожден ден в Мексико. Слава богу, има достатъчно лекарства за тази фобия, така че се опитва фобията да не контролира живота ѝ.

Никол Кидман — пеперуди

Родената в Австралия актриса изпитва страх от пеперуди, който е развила като дете. Тя разкри, че дори се е опитала да го преодолее като възрастна и призна: „Влязох в голяма клетка за пеперуди в Американския природонаучен музей, но това не проработи.“

Чанинг Тейтъм - порцеланови кукли

Актьорът призна, че се страхува от порцеланови кукли:

„Просто мисля, че са наистина супер странни. Имат очи и изглеждат истински. Просто си представям, когато минавам покрай тях, как главите им се въртят през цялото време."

Тайра Банкс – делфини

Моделът и телевизионен водещ разкри в предаването си, че изпитва голям страх от делфините, признавайки, че те я карат да се чувства неспокойно. Тя обясни: „Мислите, че делфинът е сладък и приятелски настроен – за мен не е. Усещам безпокойство и паника, когато се сблъсквам или дори мисля за тях."

Кейти Холмс - миещи мечки

Актрисата цял живот изпитва страх от миещи мечки. Веднъж тя призна: „Всеки казва, че паяците или кучетата и въобще повечето животни се страхуват повече от теб, отколкото ти от тях, но аз не го намирам за вярно!

Рита Ора — тоалетни

Британската певица призна, че се страхува от тоалетни. Тя обясни: „Винаги си мисля, че когато отида до тоалетната, нещо ще излезе от дъното. През нощта пускам лампата задължително и първо се оглеждам.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама