Блейк Лайвли разкри колко е свалила след второто раждане


Блейк Лайвли разкри колко е свалила след второто раждане
Снимка: Getty Images/Guliver

Блейк Лайвли сподели, че е успяла да свали близо 30 кг след раждането на второто си дете. 30-годишната актриса е постигнала това за 14 месеца.

Съпругата на Райън Рейнолдс сама се похвали с постижението си, като качи снимка в Instagram. На нея тя позира в компанията на треньора си. Както се вижда, той е успял да я вкара във форма след появата на дъщеря й Инес.

"Оказва се, че не може да свалиш 27 килограма, които си качила по време на бременността, просто скролвайки из Instagram и чудейки се защо не изглеждаш като бикини моделите. Благодаря ти Дон Саладино за това, че успя да ме вкараш във форма. Чувствам се много горда", написа Блейк в социалната мрежа.

Наскоро звездата от сериала "Клюкарката" сподели, че все още се учи да обича тялото си след раждането на двете - 3-годишната Джеймс и 16-месечната Инес.

"Всичко е процес. Знаете ли, след второто дете е много различно. Това не е моята си фигура, но я харесвам. Уча се да обичам тялото си независимо от промените и мисля, че това е задача, с която много жени се затрудняват", призна Блейк.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама