Чарли Шийн пише автобиография срещу 10 млн.


Чарли Шийн пише автобиография срещу 10 млн.
Снимка: Getty Images/Guliver

Чарли Шийн иска 10 милиона долара, за да опише живота си в книга.

Актьорът, който миналия месец разкри официално, че е ХИВ-позитивен, вече е обсъдил идеята с няколко издателства. Огромният хонорар, който звездата иска, както и голямата публичност на целия му живот, до момента спират някои от желащите.

"Когато Чарли участваше в "Двама мъже и половина" правеше добра комедия, но да иска 10 милиона хонорар е дори по-забавно”, заяви ветеран в издателската индустрия, който пожела анонимност, пред "Ню Йорк Поуст”. "Толкова много от живота му се е разиграл публично в най-мръсните и подробни детайли. Какво остава да се разкаже?”, допълва издателя.

Въпреки това Чарли Шийн вероятно няма да чака дълго, за да се появят желаещи да публикуват мемоарите му. Миналата седмица се появи информация, че мениджърът му Марк Бърг е "затрупан с оферти” от издатели за автобиографията на звездата от "Смотаняци”.

Миналият месец Шийн призна, че от 4 години е диагностициран с ХИВ. Той е известен със скандалния си начин на живот, който включва злоупотреба с алкохол, наркотици и безразборни сексуални контакти.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама