Джилиън Андерсън: Вече не правя компромиси със себе си


Джилиън Андерсън: Вече не правя компромиси със себе си
Снимка: Getty Images/Guliver

Джилиън Андерсън разкри, че нуждите й в една връзка не подлежат на преговори, като партньорът й трябва да се съобразява с тях.

Актрисата каза пред в. "Сънди таймс", че не е готова на компромиси.

51-годишната звезда, която се среща с британския сценарист Питър Морган от 2016 г., призна, че има огромна разлика в това да започнеш връзка на 20 години и в края на 40-те.

"Много е различно. Мисля, че на стари години човек има по-добре оформена ценностна система и разбирания, отколкото когато е бил на 20. След като предишната ми връзка се разпадна, седнах и си направих списък с нуждите и желанията ми към бъдещия ми партньор. Нуждите ми не подлежат на договаряне. Ако отидете на среща с някого и осъзнаете, че той няма да посрещне нуждите и да оправдае очакванията ви, тогава човекът не е за вас. Е, можете да имате връзка, но със сигурност няма да сте щастливи", смята актрисата.

Тя има три деца - Пайпър, на 25 г., Оскар, на 13 г., и Феликс, на 11 г.

Въпреки че излиза с Морган, актрисата и сценаристът не живеят под един покрив. "И това е от безкрайна полза за връзката ни", вярва Андерсън.

В интервюто звездата сподели още, че ако е живеела с партньора си, това е щяло да е краят на връзката им.

"Вълнуващо е. Избираме кога да бъдем заедно. Няма нищо, което да ни ограничава; нищо, което поражда страха от "О, Боже, не мога да си тръгна, защото какво ще се случи с къщата, парите, как ще ги разделим? И за мен не означава нищо, ако видя, че на пода в хола в къщата на партньора ми лежат чужди панталони - мога само да ги прескоча и да продължа напред, защото знам, че за мен това нищо не значи", завършва Андерсън.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама