Джулия Робъртс: Бях егоистична малка пикла


Джулия Робъртс: Бях егоистична малка пикла
Снимка: Getty Images/Guliver

Джулия Робъртс е една от най-известните актриси, която придоби слава с ролята си в "Хубава жена" през 1990. Но връщайки се назад, 49-годишната Робъртс признава, че е била "егоистична малка пикла" в ранните години на кариерата си.

Актрисата споделя в интервю за ноемврийския брой на сп. Harper's Bazaar Великобритания, че на младини тя е била единственият си приоритет. Всичко се променило, когато срещнала съпруга си - оператора Даниел Модър, който внушава в нея "ужас", ако трябва да работят заедно. Двамата са официално семейство от 2002 година и имат 3 деца.

"Поставях себе си винаги на първо място, аз бях приоритет. Бях егоистична малка пикла, която обикаля наоколо и се снима във филми", казва звездата пред изданието.

😍😍 @bazaaruk #Bazaar150 #JuliaRoberts #NovemberIssue

Публикация, споделена от Julia Roberts (@juliaroberrts) на

Робъртс признава, че напълно се променила, след като се запознала със сегашния си съпруг Дани и станала майка на 3 деца - близнаците Хейзъл и Фин,13, и Хенри, 10.

"Всичко се промени, когато се запознах с Дани, когато намерих моя човек. Когато мисля за нещата, които правят живота ми това, което е, които го осмислят и ме карат да блестя вътрешно, това е той. Всичко дължа на него", откровеничи актрисата.

😍 @bazaaruk #Bazaar150 #JuliaRoberts #NovemberIssue

Публикация, споделена от Julia Roberts (@juliaroberrts) на

 

 

Очевидно не е било лесно да се работи с Джулия Очевидно не е било лесно да се работи с Джулия Робъртс в началото на кариерата й. Самата тя си го призна, за което определено заслужава адмирации. „Поставях себе си винаги на първо място, аз бях приоритет. Бях егоистична малка пикла, която обикаля наоколо и се снима във филми“, заяви в интервю 50-годишната актриса. Това, което е променило държанието и светогледа й, била срещата с настоящия й съпруг Дани „Всичко се промени, когато открих своя човек, когато срещнах Дани. Сега като си мисля какво прави живота ми такъв, какъвто е, какво го осмисля, какво блести извън самата мен, то това е той. Всичко започна след като го открих“, допълни тя. Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/dzhuliya-roburts-byah-egoistichna-malka-pikla.125344.html

🌹😍 @bazaaruk #Bazaar150 #JuliaRoberts #NovemberIssue

Публикация, споделена от Julia Roberts (@juliaroberrts) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама