Как се храни Ивет Лалова


Как се храни Ивет Лалова
Снимка: Getty Images/Guliver

Едва ли има българин, който да не знае коя е Ивет Лалова. Красивата лекоатлетка записа името си в световната история на спорта, и то напълно заслужено. Причината, разбира се, не се крие единствено в бързината ѝ, но и в нейната упоритост и желязната ѝ воля. За да поддържа хубавата си фигура, красивата лекоатлетка се храни здравословно, като казва, че всяка храна може да тонизира тялото, стига да е качествена.

Ивет добавя към храната и напитките си джинджифил, който съдържа протеини, витамини, калций, магнезий, фосфор и цинк. Комбинацията от всичко това повишава имунитета и предпазва от редица заболявания, пише 24 часа.

В напитките често слага и водорасли, които също укрепват имунната система. През студените месеци не пропуска да си приготви топъл чай, а в него винаги добавя лъжичка домашен мед.

Според Лалова храната е изключително важна след тренировка, защото може да ускори или забави възстановяването на организма.

Макар че по време на различни състезания е обиколила много страни и е опитала различни кухни, любимото й ястие си остава японското суши. Златния медал спортистката обаче дава на италианската кухня. Това не е изненадващо, тъй като съпругът й Симоне Колио е италианец и с него Лалова има "поне 100 незабравими случки", свързани с кухнята.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама