Кейт Уинслет е против голотията на червения килим


Кейт Уинслет е против голотията на червения килим
Снимка: Getty Images/Guliver

Кейт Уинслет, която е известна като една от най-елегантните дами на червения килим в Холивуд, се обърна към жените, които показват твърде много плът, когато са във фокуса на вниманието, пише Daily Mail.

42-годишната актриса сподели, че дори се е чувствала неловко, гледайки разголените звезди, предразполагащи другите да ги зяпат: "Смятам мотивите им за погрешни. Когато аз вляза в помещение, се надявам да осъществя интересни разговори с присъстващите. Не се вълнувам дали хората ме гледат или не", споделя Кейт Уинслет.

Кейт споделя, че покойната й майка Сали й е повлияла най-много за вкуса към модата: "Когато се приготвях за дадено събитие, тя винаги ми казваше да не привличам прекалено много внимание, за да не изглеждам като фукла".

Уинслет разказа и за отношенията си със скандалния продуцент Харви Уейнстейн, който всъщност е продуцирал първия филм, в който се е снимала актрисата - "Heavenly Creatures": "През цялата ми кариера, когато и да се засичах с него, той грабваше ръката ми и ми казваше: Никога не забравяй кой ти е дал първия филм", разказа звездата от "Титаник".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама