Любовен хороскоп за ноември 2019


Любовен хороскоп за ноември 2019
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Очаква ви много интересен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас. Опитайте се да отворите очите и сърцето си за отговорите, които сте пренебрегвали толкова време. Доверете се на човека до вас, но най-вече на интуицията си, защото няма да ви подведе.

Телец

Ако до момента сте имали някакви вътрешни противоречия между ума и сърцето, то ноември ви предлага известна яснота. От вас се иска само да запазите спокойствие и да елиминирате страха от провал. Приемете всичко, което ви поднася съдбата, с гордо вдигната глава и решимост.

Близнаци

Лошото есенно време се отразява доста негативно на емоционалното състояние на Близнаците. В началото на месеца те все по-често ще обръщат глава към миналото, търсейки отговори. Добре е да оставите старите връзки там, където им е мястото – в миналото. В момента имате най-голяма нужда от това да погледнете към себе си и да осъзнаете от какъв партньор имате нужда.

Рак

Нетипична любовна ситуация ще бележи месеца. Може би сърцето ви се колебае между двама души, а може би не сте напълно убедени в собствените си чувства. Запомнете, че няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум, а се опитвайте да намерите отговорите в сърцето си.

Лъв

Лъвовете за първи път от много време ще са лишени от обичайната си увереност. Може би не получавате това, от което имате нужда и е крайно време да заявите директно желанията си. Не забравяйте, че партньорът ви не чете мисли, затова няма причина да търсите вината в себе си.

Дева

Вие сте умни и разсъдливи, затова няма причина да се съмнявате в преценката си за хората. Доверявайте се повече на хората от близкото ви обкръжение, има причина те да са там. Оставете на събитията да се случват, не анализирайте прекалено много и искайте съвети, ако сте в задънена улица. Каквото е писано, това ще се случи.

Везни

В началото на ноември ще усетите, че ви се струпват твърде много емоции, които трудно контролирате. Може би е време да се отдадете на повече спокойни моменти у дома, в компанията на семейство и приятели. А що се отнася до любовта, партньорът ви няма да има нищо против да прекарате няколко дни в компанията един на друг.

Скорпион

Ноември несъмнено е вашият месец, затова нямате причина да се притеснявате за любовния живот. Емоционални и откровени разговори, чувствени моменти и преживявания – това се очертава като един страхотен „скорпионски“ месец за вас! Действайте по интуиция и не премисляйте по няколко пъти всяко нещо.

Стрелец

Стрелците няма да са в обичайното си приключенско настроение. Крайно време е да вземете много важни решения, свързани с бъдещето ви с партньора – общо жилище, бебе или пък край на връзката. Не е нужно да пристъпвате към действия веднага, но е важно да знаете посоката на връзката.Трябва да си дадете реална равносметка какво искате.

Козирог

За пръв път от цяла вечност сте настроени мечтателски, обръщате гръб на отговорностите, а любовният ви живот става все по-горещ със спадането на темпратурите навън. Опитайте се да реализирате и най-смелите си мечти, дори тези, които ви е страх да изречете на глас.

Водолей

Любовният живот на Водолеите сякаш буксува на място. С други думи, нищо интересно не се случва и трябва да отделите време, за да се насладите на уединението си, докато все още можете. Дръжте главата си извън облаците, особено когато става дума за важни решения, засягащи връзката ви.

Риби

Като цяло ноември ви предлага романтични възможности, но ще трябва да се потрудите, ако искате да ги превърнете в реалност. Опитайте се да четете между редовете и да предвиждате настроенията на половинката, без да задавате милион въпроси. Може би ще се дадете сметка, че не сте инвестирали достатъчно във връзката си и е време да се реванширате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама