Месечен хороскоп за ноември 2019


Месечен хороскоп за ноември 2019
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е месец, който да посветите на духовното. Първите десет дни на периода е подходящо време за научаването на нови неща. Това може да бъде продължаване на образованието ви или ново начало в тази област. Не се страхувайте да надградите знанията си. Важно е да помните, че сега не е време за инвестиции и предприемането на финансови рискове. В средата на периода бъдете пестеливи и разумно управлявайте бюджета си. Не взимайте, но и не давайте пари на заем. Стойте далеч от изкушението да правите големи покупки. Това важи най-вече за техника. В личен план може да ви се струва, че има застой, но истината е, че нещата се затвърждават и няма от какво да се оплаквате. Вървите към дълго чакана стабилност. Не я губете.

Телец

Това е месец, в който ще може да възстановите загубени позиции. Не започвайте нови проекти, а се обърнете към недовършеното. В него ще има много "хляб." В началото на месеца ще можете да действате с лекота към всичко това, което е на път да бъде довършено. В личния живот може да попаднете в нееднозначна ситуация. Не бързайте с взимането на решения, особено ако се предполага, че ще доведат до доста крайни резултати. В работата ще откриете съмишленици, с които може да започнете нов проект. Планирайте добре задачите, за да не пропилеете добрата идея. В средата на месеца не се доверявайте на хора, които познавате от скоро, колкото и да са примамливи идеите им. В края на периода може да се отпуснете и да започнете приготовления за предстоящите празници. Планирайте голямо семейно събиране.

Близнаци

През този месец може да се наложи да намалите разходите си. Задачата няма да е толкова невъзможна, колкото ви се струва. Съвсем малко усилие от ваша страна ще доведе до невероятни резултати. В работата може да имате някои трудности, но те ще са предизвикани от умора, а не от сериозни проблеми. Основното е да се държите възможно най-учтиво не само с хора, които са ви приятни, но и с конкуренти и дори недоброжелатели: подобни тактики ще ви помогнат да избегнете конфликти, отрицателни външни влияния и също така ще допринесат за успешното решаване на текущите проблеми. Последните дни на месеца ще успеете да изведете бизнес отношенията на ново ниво, възможно е да спечелите надеждни партньори. В личен план ви очаква стабилност и хармония в отношенията. Не променяйте нищо, което касае семейството ви.

Рак

Този месец ще мине под знака на стабилността. Ще може да усетите комфорта от хармонията, която сте създали в дома си. Сега е време да берете сладките плодове на вашите усилия от последните седмици. Заложете на удоволствията. Планирайте време за пътувания, екскурзии, спа процедури - всичко, което ви носи радост. В работата ще е напрегнато, но с обещаващи резултати. Не пестете усилия да доказвате професионализма си. Може да стигнете до извода, че има нужда да повишите квалификацията си или да придобиете нови умения. Не се страхувайте да се впуснете в покоряване на ново ниво в развитието ви. В края на периода ваши възрастни роднини може да имат нужда от помощта ви и засиленото ви внимание. С повече грижа и търпение няма да се стигне до сериозни проблеми.

Лъв

Това е месец, в който акцентът ще бъде върху партньорските отношения. Първата част на месеца ще ви занимава уреждането на въпроси, свързани с разпределението на работата на вашите колеги. Ако заемате високопоставена длъжност, няма да ви е лесно. Ще се наложи да изслушате всеки и да се съобразите със силните страни на вашите подчинени. В средата на месеца ще получите новина, която ще промени ритъма ви на живот. Това е добро време да промените някои от навиците си или да въведете нови. Последните дни на ноември посветете на личните отношения. Това е време, в което може да се договорите за всичко и да постигнете максимално доближаване до реализирането на вашите условия. Помислете дали имате възможност за кратка ваканция.

Дева

Първите дни на ноември ще бъдат белязани от пълното освобождаване от негативното влияние на конкурентите ви. В професионалната сфера могат да настъпят значителни промени. Време е за независими решения и решаващи действия. В началото на месеца не е изключена открита конфронтация с неприятни за вас личности. През този десетдневен период не трябва да вземате заеми и да уреждате финансови въпроси. Малко вероятно е да успеете да върнете необходимите суми своевременно. През втората част от месеца обърнете повече внимание на семейството и вашата половинка. Проблемите с децата няма да са сериозни, но ще изискват внимание, време и грижа. Това е добро време за заздравяване на отношенията и изграждане на доверие.

Везни

Най-важното в началото на месеца е да дадете всичко от себе си в професионалната сфера. Сега е време да проявите постоянство и решителност. Периодът е добър за интензивна работа - вашите инициативи и усилия няма да останат незабелязани от ръководството или бизнес партньорите. В средата на периода ще имате неочакван приход. Това може да доведе до някои противоречия с партньора ви. Ако спечелените средства са плод само на вашите усилия, сте в правото си да се разпореждате с тях. В последните дни на месеца е добре да сте по-търпеливи с членовете на семейството ви. Ако успеете да преодолеете раздразнението и негативните мисли, ще преодолеете някои трудности и така те завинаги ще останат в миналото.

Скорпион

Това е месец, в който да не правите компромиси с желанията си, но и да не искате всичко на всяка цена. Важното е да спазвате златната среда. Първата част от месеца посветете на наблюдения и анализ, особено що се отнася до личните ви отношения. Не прибързвайте с оценките за хората, особено с положителни. Дайте си достатъчно време, за да опознаете някого. В средата на месеца важно събитие ще покаже истинското лице на човека до вас. Краят на месеца е време за по-решителни действия. Тогава може да настоявате за изпълнението на условия, които сте договорили преди. Ако не ви се дава това, което желаете, няма защо да правите каквито и да било компромиси.

Стрелец

Това е месец, в който е добре да наблегнете на ученето и самоусъвършенстването. Може да си помислите, че знаете всичко заради висока оценка, която ще ви бъде дадена. Истината е, че това е само началото на пътя, който ще имате възможността да извървите. Не се задоволявайте с малко. Ще е нужно да положите много усилия, но всичко, което правите, е за вашето бъдеще благополучие. В здравословно отношение не пренебрегвайте значението на добрата храна и физическите упражнения. През почивните дни си осигурявайте достатъчно сън, време за разпускане и разходки на чист въздух. Време е да подновите някои ценни приятелства.

7 ИСТИНИ ЗА ТОВА КАК СЕ ОБИЧА СТРЕЛЕЦ

Козирог

През този месец може да се наложи да преразгледате някои бизнес отношения. Не се знае какво печелите, когато губите, така че действайте по-смело. Умереният риск ще бъде по-скоро оправдан. В семейството назрява момент за промени. Не им се противете. Отдавна имате нужда от раздвижване на нещата. Всичко, което се случва, ще е за добро и ще води до развитие. Въпросите, свързани с възпитанието на децата, решавайте отговорно. Добре е да се посъветвате със специалист, за да сте сигурни, че действате в правилната насока. Последните дни на месеца ще донесат на самостоятелните представители на знака познанство с човек, който ще върне вярата им в любовта.

Водолей

Ноември е месец, в който ще добиете повече увереност в професионалните и личните качества. Не губете време в съмнения относно способностите ви. Една лесна рецепта ще ви спести съмненията - започвайте с това, в което сте уверени, че правите най-добре. Оставяйте си малко време за научаване на нови неща. Така ще имате готовност за изпреварващи действия, които ще са ви от полза в средата на периода. Месецът няма да ви донесе промени в личния живот, но и сега те не са ви необходими. Ако имате нужда от засилено общуване, заложете на приятели, чието отношение е издържало проверката на времето.

Риби

Ноември ще постави повече предизвикателства пред вас, отколкото си мислите, че може да успеете да преодолеете. Важно е да не мислите за резултата. Вървете уверено напред и няма да усетите как покорявате върхове. Погрижете се за емоционалното си спокойствие, като не изпадате в излишно изясняване на отношения и ситуации. В средата на периода помислете за медитация или друго занимание, което да ви разтовари от стреса. Последните дни на ноември ще са подходящи за решаващи битки. Влизайте в тях с високо вдигната глава и въоръжени с добронамереност и вяра в доброто. Никой няма да може да ви победи!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама