Приятна изненада за ЕДНА зодия на 13 октомври


Приятна изненада за ЕДНА зодия на 13 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес подбирайте компанията си. Рискувате да бъдете забъркани в неприятна ситуация с хора с не много чисто минало.

Телец

Днес не бъдете горделиви, пък бъдете достатъчно категорични Поставете ясно исканията си. Няма какво да губите така или иначе, но не може да правите повече компромиси със желанията ви.

Близнаци

Денят ще ви донесе приятна изненада в семейството. Бъдете търпеливи, за да научите всички подробности и да им се насладите изцяло.

Рак

Това е ден за големи, но добре обмислени покупки. Не се хвърляйте да притежавате нещо без да имате реална и обоснована нужда от него.

Лъв

Денят ще бележи началото на нови успешен период в личните ви отношения. Борили сте се много и напълно заслужават щастието си, но не почивайте на стари лаври.

Дева

Денят ще ви предложи изпитание, което ще преодолеете с лекота, благодарение на късмета ви. Замислете се какво бихте правили при други обстоятелства.

Везни

Денят ще ви предложи нелек избор. Заложете на действие, от което няма да се срамувате след време и ще може да разкажете без притеснение.

Скорпион

Тази неделя може да се завърне ваш страх. Анализирайте ситуацията и не се подавайте на стара тревожност. Напълно способни сте да продължите напред без нея.

Стрелец

Тази неделя контактувайте с хора, които познавате отдавна и сте сигурни, че са искрени с вас, дори с риск да ви кажат неща, които не ви харесват. Имате нужда от тази откровеност.

Козирог

Тази неделя подбирайте много внимателно думите си и не си позволявайте да своеволничите с изказвания, които могат да наранят някого.

Водолей

Тази неделя не отивайте прекалено далеч - нито в обещанията, нито в откровенията. Пазете личния си живот от любопитни.

Риби

Тази неделя е ден, в който да си припомните важните неща. Не забравяйте научените уроци. Припомнете си правилата и обещанията, които сте дали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама