Алек след финала на "Ергенът": Разкри дали съжалява за решението си


Алек след финала на "Ергенът": Разкри дали съжалява за решението си
Снимка: Ергенът/Facebook; колаж: Actualno

Финалът на третия сезон на "Ергенът" определено изненада не само двете финалистки - Магдалена и Надежда, но и зрителите. След като Александър Младенов в крайна сметка не избра нито една от двете и реши да обяви решението си с видео, постъпката му предизвика вълна от неодобрение в социалните мрежи. Хората негодуват заради това, че според тях той е подвел двете влюбени жени, че е страхливец, че не им е казал истината в очите. Самият Алек обаче е на друго мнение: "Чиста ми е съвестта. Не съм давал фалшиви обещания, не съм казвал, че избирам някоя от двете." Това каза той днес в предаването "Преди обед" по bTV.

Kак се защити Алек

"Хората винаги имат мнение, не мога да се боря с това. Аз си живея с изборите, които правя, както се случва цял живот. Много време мина от тогава и честно казано в по-любопитен момент аз самият не съм се виждал. Начинът, по който се случи, не е проблем. Не съм дал фалшиви надежди на никого и когато стана време, аз направих своя избор."

Той не скри, че е имал симпатии и към двете, но нито една не го е докоснала достатъчно, за да избере нея, да реши, че това е жената, за която е влязъл в предаването, с която би имал реална връзка.

"Ако един мъж има симпатии към повече от една жена, той по-скоро не е сигурен какво иска да се случи с неговото бъдеще. Аз трябваше в този момент да преценя какъв мъж искам да бъда. Взех си голям житейски урок."

Вижте още: Ето какво каза Маги след безумния финал на „Ергенът“ и бягството на Алек (СНИМКА)

Във видео обръщението към Магдалена и Надежда той се определи като слаб и лекомислен.

"Лекомислен бях, защото прекалено много мислех за себе си. Но в крайна сметка не съм подвел никого, не съм казал, че взимам някого."

Алек е категоричен, че е влязъл в предаването наистина, за да търси любовта, не съжалява, че го е направил и не би променил нищо. Той е благодарен за нещата, които е изпитал и преживял.

Алек за майка му

Макар че много зрители сметнаха, че майка му е повлияла, тъй като тя не одобри и двете финалистки, Младенов категорично заяви, че крайното му решение е взето отдавна, преди тя да се появи в риалитито. Той ѝ е благодарен за съветите, които му е дала, но сам е избрал да не даде пръстен на нито една от двете. 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама