Амбър Хърд: Джони Деп ме замеряше с бутилки


Амбър Хърд: Джони Деп ме замеряше с бутилки
Снимка: Getty Images/Guliver

Американската актриса Амбър Хърд заяви вчера в съда, че бившият ѝ съпруг Джони Деп е хвърлял десетки бутилки срещу нея "като гранати", съобщава АФП. Тя даде показания за трети пореден ден в рамките на делото за клевета в Лондон.

34-годишната Хърд каза за 57-годишния Деп, че е "докопвал всички бутилки, които са били в обсег" и ги е мятал по нея по време на грандиозен скандал през 2015 г. при пътуване до Австралия.

"Той започна да ги хваща (бутилките) една по една и да ги хвърля като гранати. Хвърли всички бутилки, които докопа, всички с изключение на една, която беше празнична бутилка вино с големина магнум", твърди актрисата.

4 ЗВЕЗДИ, КОИТО МРАЗЯТ ДЖОНИ ДЕП

Деп съди във Върховния съд в Лондон издателите на британския таблоид "Сън", News Group Newspapers (NGN), и автора на статия от 2018 г., която го определя като "съпруг побойник".

Звездата от "Карибски пирати" категорично отрече 14 твърдения за насилие, за които NGN заяви, че доказват нейната история, и се опита да представи Хърд като пресметлива и нечестна.

Статията в "Сън" е нанесла сериозни щети на репутацията му, твърди той.

Но Хърд обвини Деп в непрекъснато словесно и физическо насилие, както и в демонстриране на "изключително контролиращо и плашещо поведение".

Адвокатката на Деп Елеонор Лоус я попита за предполагаем инцидент с домашно насилие през декември 2015 г. в Лос Анджелис, който Хърд определи като "една от най-лошите и най-насилствени нощи в нашите отношения".

Тя защити твърденията, че Деп я е удрял, влачил я е за косата през апартамента им – издърпвайки кичури от косата ѝ, а след това многократно я удрял в главата.

"Имах две насинени очи, счупен нос, счупено ребро... имах синини по цялото тяло", каза тя, след което медицинска сестра, която я е прегледала малко след скандала, свидетелства, че не е открила синини.

Лоус каза на Хърд, че твърдението е "просто глупост", добавяйки, че единствената кръв, която сестрата е могла да открие, е свежа кръв на устните ѝ.

"Току-що сте били ухапали устната си, защото по нея е имало свежа кръв. Направили ли сте това непосредствено преди прегледа на медицинската сестра?", попита адвокатката.

"Разбира се, че не", отговори Хърд.

Очаква се триседмичният процес да продължи през следващата седмица, като съдията трябва да се произнесе по случая на по-късна дата.

Джони Деп и Амбър Хърд се запознаха през 2011 на снимачната площадка на филма "The Rum Diary", ожениха се през 2015 г., но се разведоха две години по-късно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама