Анджелина Джоли с нова татуировка и любов (СНИМКИ)


Анджелина Джоли с нова татуировка и любов (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

След като загуби пълното попечителство над децата си и се наложи да го подели с бившия си съпруг Брад Пит, Анджелина Джоли се реши на нова татуировка.

Папараци заснеха 46-годишната актриса да се разхожда из Ню Йорк, облечена със сива пола и бяла тениска. По-наблюдателните забелязаха, че звездата има нова татуировка, в която има силна символика.

Известно е, че Анджелина е голям фен на мастилените рисунки по тялото. Този път тя е решила да си татуира цитат на италиански на дясната ръка. Той е от математика, физик, астроном и философ Галилео Галилей - "Eppur Si Muove" (Все пак се върти).

През последните дни се писа много и за събирането ѝ с бившия ѝ съпруг Джони Лий Милър. Актрисата вече е виждана няколко пъти да излиза от апартамента му в Ню Йорк, а на една от тези срещи синът ѝ Пакс е бил с нея.

Двамата сключват брак през 1996 г., след като се запознават на снимачната площадка на филма "Хакери". Бракът им обаче приключва през 1999 г. Те все още не са коментирали публично дали са подновили романтичните си отношения или са просто приятели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама