Аштън Кътчър за развода си с Деми Мур: Унизително и срамно


Аштън Кътчър за развода си с Деми Мур: Унизително и срамно
Снимка: Getty Images

Макар че са минали повече от 10 години, откакто Аштън Кътчър се раздели със съпругата си Деми Мур, актьорът реши откровено да сподели за развода им.

"Нищо не ви кара да се чувствате толкова провалени. Разводът е пълен провал, това означава, че не сте се справили с брака. Унизително и срамно", каза той в откровено интервю за сп. Esquire.

Аштън Кътчър и Деми Мур, която е с 16 години по-възрастна от него, се ожениха през 2004 г. и подадоха молба за развод през 2011 г. Двойката финализира развода си през 2013 г.

Раздялата обаче не е единственото тежко събитие, което той и Деми Мур е трябвало да преживеят. В интервюто 44-годишният актьоръ си спомня как бившата му съпруга е имала спонтанен аборт. "Загубата на дете, когато вече си свикнал с идеята, че ще имаш едно, е много болезнено. Всеки се справя с това по различен начин", каза той. "Обичам децата, иначе не бих се оженил за жена, която има три деца. Идеята да имам още едно звучеше невероятно. Но по някаква причина трябваше да имам и това преживяване (аборта - бел.р)."

Припомняме, че въпреки многобройните опити, те не успяха да имат общо дете. Деми Мур има три големи дъщери от Брус Уилис, а Аштън Кътчър има две деца от настоящата си съпруга Мила Кунис: дъщеря Уайът и син Димитри.

Кътчър разкри, че по време на брака си с Деми Мур е прекарвал много време с дъщерите ѝ Румър, Скаут и Талула и се е грижел за тях, докато тя е била на снимачната площадка. Актьорът си спомня, че такова преживяване на бащинство не е било лесно за него. "Бях само на 26 години и бях отговорен за деца на 8, 10 и 12 години. Ето как се чувстват хората, които стават родители още на тийнейджърска възраст." Той добави, че все още поддържа връзка с дъщерите на Деми.

Къчтър каза, че е бил "адски ядосан", когато излязоха мемоарите на Деми Мур, в които тя говори за връзката им, обвинява го в изневяра и заявява, че се е съгласила на групов секс заради него. "Пресата едва остави мен и семейството ми на мира, а на следващия ден намирам папараци в училището на децата ми", каза той, добавяйки, че не таи злоба към бившата си жена.

Аштън също разказа за връзката си със съпругата си Мила Кунис, която според него е "много по-готина от него". "Винаги съм ѝ се възхищавал - на нейния талант и умения", каза той.

Кътчър и Кунис се срещнаха преди много години на снимачната площадка на сериала на "That 70s Show", където играха влюбена двойка: тогава актьорът беше на 20 години, а бъдещата му съпруга на 15. Те започнаха да се срещат през 2012 г., а след като актьорът се раздели с Деми Мур, се ожениха три години по-късно. В момента са едно щастливо семейство с две деца, които предпочитат да пазят далеч от светлините на прожекторите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама