Бионсе влезе в историята - стана първата чернокожа, оглавила класация за кънтри (СНИМКА)


Бионсе влезе в историята - стана първата чернокожа, оглавила класация за кънтри (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Някак свикнахме, че Тейлър Суифт подобрява рекорд след рекорд. Ето, че и Бионсе има какво да покаже! Тя отново влезе в историята - суперзвездата стана първата чернокожа жена, оглавила класацията за кънтри музика на "Билборд", предаде Асошиейтед прес.

Вижте още: Михаил Билалов за Ники Кънчев: Възпитанието не ми позволява да коментирам (СНИМКИ)

Носителката на "Грами" постигна този успех, след като новият ѝ сингъл Texas Hold 'Em достигна първото място в чарта за кънтри еърплей тази седмица. Бионсе пусна песента на 11 февруари - по време на Супербоул, заедно с другия си сингъл 16 Carriages, който дебютира под номер 9 в същата класация.

Очаква се и двете песни да бъдат включени в предстоящия албум на Бионсе на кънтри тематика, наречен Act II, който ще излезе на 29 март. Той е продължение на албума й от 2022 г. Renaissance, често е наричан Act I: Renaissance.

Бионсе обяви новия албум след реклама с нейно участие, излъчена по време на Супербоул по-рано през месеца.

Певицата е и първата жена, която заема първото място в чартовете Хот за кънтри и ритъм енд блус песни от началото им през 1958 г. Единствените други изпълнители, които са оглавявали и двете класации, са Джъстин Бийбър, Били Рей Сайръс и Рей Чарлз.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама