6 звезди, за които се вярва, че са членове на Илюминатите


6 звезди, за които се вярва, че са членове на Илюминатите
Снимка: iStock/Getty

Тайната организация на Илюминатите е основана на 1 май 1776 г. в Бавария от професора по практическа философия Адам Вайсхаупт и двама негови студенти. Целта била да се популяризира рационалното мислене и научните факти, а членове можели да бъдат само много богати и образовани мъже. Много хора вярват, че това е организация с огромна власт, която се стреми към нов световен ред и старателно крие своята дейност в пълна тайна. Според привържениците на конспиративните теории, много политици, бизнесмени и световноизвестни знаменитости са илюминати.

Вижте още: 6 холивудски звезди и техните двойници (СНИМКИ)

Днес има много намеци за това кои известни личности всъщност са членове на Илюминатите, поради тяхното богатство, успех и влияние в света. Ето чии имена се спрягат най-често.

Джей Зи

Джей Зи вероятно е звездата, за която повечето хора вярват, че всъщност е част от Илюминатите. С невероятна нетна стойност, замесен в почти всяка популярна индустрия (от музика до облекло и всичко между тях) и постоянното му използване на „диамантената ръка“ на Илюминатите, има повече доказателства, че Джей Зи е член на Илюминатите, отколкото всяка друга знаменитост там.

Бионсе

Ако Jay-Z е част от илюминатите, би имало смисъл Бионсе също да бъде. Нетната ѝ стойност е почти равна на неговата (заедно двамата са най-богатата двойка в света в момента), тя има легиони от последователи, които ще направят почти всичко, което тя каже, и също често използва диамантения жест, докато е на сцената. Ако илюминатите са толкова реални и могъщи, колкото всички вярват, че са, би било напълно логично в редиците им да са и Джей Зи, и Бионсе, които без съмнение са най-влиятелната двойка в Съединените щати в момента.

Риана

Риана попада в този списък главно заради музикалния видеоклип към нейната песен „What Now“, който е пълен с изображения на илюминати. Освен това, подобно на Джей Зи и Бионсе, тя също често и публично показва това, което се смята за символ на илюминатите – „диамантената ръка“.

Бритни Спиърс

В днешно време Бритни Спиърс почти не се регистрира в радара на поп културата. Обаче в началото на 2000-те години нямаше по-голяма поп звезда от нея. Въпреки това, след нейния много публичен психически срив, не е ясно дали Бритни все още се счита за член на Илюминатите или не. Всъщност много теоретици на конспирацията вярват, че организацията може да стои зад нейния личен и професионален крах.

Вижте още: Кортни Кардашиян стана майка за четвърти път (СНИМКИ)

Мадона

Преди Бритни да стане най-голямата поп звезда на Америка, винаги е имало и ще има Мадона. Продължителното присъствие на Мадона в поп културата е достатъчна причина да мислим, че тя може да е член на илюминатите. Въпреки това, това, което дава на тази теория малко повече достоверност, е, че тя също е използвала изображения и символи на илюминатите в много от своите изпълнения, включително по време на Superbowl.

Лейди Гага

Ексцентричната личност на Лейди Гага и странните модни решения може да я накарат да изглежда като съмнителен избор за организация, която се гордее с потайността си. Въпреки това, с интензивната и лоялна фенбаза на Гага от „малки чудовища“, тя е доказала, че притежава способността да контролира и влияе на голям брой хора. Освен това в нейните музикални клипове и изпълнения могат да се видят много илюминатски символи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама