Даяна каза истината за гаджето си преди "Фермата"


Даяна каза истината за гаджето си преди "Фермата"
Снимка: Instagram

През последните месеци Даяна Ханджиева привлече вниманието към себе си с участието си в предаването "Фермата", където успя да спретне любовен триъгълник. Наскоро актрисата от "Скъпи наследници" сподели какви са в момента отношенията ѝ с Йордан и Петър, а сега проговори ѝ за бившия си приятел Кристиян.

Той е баскетболист и живее в САЩ, където играе в местен отбор.

"Той много порасна, може би аз вътре съм го прекарала през много катарзисни моменти и вероятно благодарение на тях той израсна като човек. В момента и двамата достигнахме до нивото, в което можем да преодолеем цялата болка, която сме си причинили. Днес сме в прекрасни отношения", каза звездата в интервю за "България днес".

Тя коментира и прехвърлянето си от Йордан към Петър, за което някои се усъмниха, че има скрит мотив.

"Не е било чиста роля, но беше някаква стратегия. Защото като приятел виждах, че моят най-близък човек вътре потъва и аз трябва да му помогна. И прехвърлянето ми така рязко и внезапно към Петър беше заради желанието ми да ударя метафорично шамар на Йордан, за да се сети какво е обещал на годеницата си и да се усети, че тези негови емоции към мен не са приятелски. Трябваше просто да го събудя, и то доста грубо. Днес с Йордан сме в най-прекрасните си възможни отношения, той вече се успокои, защото вътре във "Фермата" емоциите са умножени по 100."

ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО СПОДЕЛИ ПЪК ДАНЧО ЗА ДАЯНА

Даяна е разкри още, че поддържа добри отношения с годеницата на Йордан.

"Камелия е изключително интелигентна жена, която след първоначалния шок и емоции е осъзнала позитивите, които й носи цялата ситуация, и се е възползвала максимално от тях, за което я адмирирам. Дори в момента с нея сме в добри отношения и се чуваме често. Всичко е изгладено, никой не мрази никого."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама