Даяна от "Фермата" разкри дали е бременна


Даяна от "Фермата" разкри дали е бременна
Снимка: Instagram

През последните месеци името на Даяна Ханджиева често попада в медиите заради участието ѝ в предаването "Фермата", където заформи любовен триъгълник с Йордан и Петър. Тези дни пък в социалните мрежи се появи слух, че актрисата е бременна за първи път. Оказа се, че красивата брюнетка няма да става майка, но все пак вече мисли за наследници.

"Истината е, че се разболях от коронавирус и реших да направя видео, в което съм с корона на главата и я посочвам с термометър. Някой е решил, че термометърът е тест за бременност и сега над 37 градуса е момче, под 37 градуса - момиче. Явно това са новите тестове", сподели Даяна пред в. "Блиц".

Ханджиева все пак иска да има деца и "просто чакам бащата".

"Направила съм цялостен план, просто чакам бащата! Като повечето жени, а също си мечтая да имам семейство и да стана майка. Преди го мечтаех повече, сега съм се пуснала по течението. Нали знаеш, след 25 години ти е все рано! Не форсирам нещата, когато стане - ще се радвам!"

ДАЯНА РАЗКАЗА ЗА ГАДЖЕТО СИ ПРЕДИ "ФЕРМАТА"

Макар че Данчо, с когото станаха близки във "Фермата", беше в болница заради коронавирус, актрисата не се е заразила от него. Той по-скоро има съмнения, че двамата заедно са го хванали покрай гостуването им в шоуто на Николаос Цитиридис.

"Семейно си го предадохме на коледната вечер. Всички вкъщи се разболяхме и си останахме под карантина заедно. Минахме го сравнително леко, не се стигна до болници и до по-сериозни последствия. Но нека хората да се пазят, защото при всеки болестта протича по различен начин."

Що се отнася до техните взаимоотношения с илюзиониста: "Новата светска двойка сме точно толкова, колкото съм и бременна. Йордан направи един бъзик при Николаос Цитиридис и оттам тръгна. Някои "журналисти" решиха да пропуснат саркастичната част и да обявят само големият скандал'.

Даяна също така беше категорична, че няма омраза между нея и неговата годеница Камелия. "Няма съперничество или някаква драма. Чуваме се, даже съм ѝ звъняла за съвети за коледни подаръци. С нея сме в много добри отношения, защото тя е човек, който разбира. Когато разбираш отсрещния човек, много по-лесно приемаш какво се случва."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама