Диана Димитрова намеси човек от "На кафе" в казуса с побоя (СНИМКИ)


Диана Димитрова намеси човек от "На кафе" в казуса с побоя (СНИМКИ)
Снимка: facebook.com/otkradnat.jivot

Адвокатът на актрисата Диана Димитрова - Антон Станков, обмисля дали да обжалва решението на Софийската районна прокуратура, която отказва да образува досъдебно производство за упражнено насилие срещу нея.

Вижте още: Бог се явил в сън на Ивайла Бакалова, посочил ѝ името на детето ѝ (ВИДЕО)

Днес актрисата написа гневен пост в социалните мрежи, в който намеси и нов човек в скандала - художничката по костюмите на сериала "Откраднат живот".

"Как така в гардеробна дълга 3м. "има" свидетел жена и тя не прави нищо от елементарна човешка позиция и реакция?", пише в поста си Диана Димитрова.

""Дамата" работи в предаването "На кафе" по Нова телевизия. Аз не искам да живея в "хулиганска" България и няма да мълча. Внимавайте какви дрехи си избирате, може да ви откъснат главите", допълва актрисата.

Вижте още: Ето кой е новият мъж до Диана Димитрова (СНИМКИ)

Припомняме, че през декември 2022 българската общественост и актьорска гилдия "пламнаха" заради Димитрова, която сензационно разкри, че е била бита на снимачната площадка от свой колега. Тя подкрепи признанието си със снимки, на които е насинена и разплакана. По-късно стана ясно, че това е актьорът Юлиан Вергов, който до момента нито веднъж не е коментирал публично случилото се.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама