Джаферович за Survivor: Много повече разбирам играта от Владо Карамазов (ВИДЕО)


Джаферович за Survivor: Много повече разбирам играта от Владо Карамазов (ВИДЕО)
Снимка: facebook

След старта на последния сезон на Survivor, Ваня Джаферович, който смени като водещ Владо Карамазов, стана обект на нападки и хейтърски коментари от страна на голяма част от зрителите на формата. Една от причините за негодуванието към бившия футболист бе лошият български, на който говори. След края на формата Джаферович участва в подкаст, където сподели категорично, че не е съгласен с нападките към него.

Вижте още: Евгени Минчев: Ако имах дъщеря, щях да я кръстя България

"Не знам защо не са поканили Владо Карамазов за водещ, не ме и интересува. Няма друг човек, който да познава повече играта от мен. Имам опит и смея да кажа, че много повече разбирам играта от Владо Карамазов. Той е перфектен водещ, но той не разбира ходовете на участниците и какво мислят, как да подходиш към тях. Идеята ми бе да скъся дистанцията с участниците, да им дам съвети като ментор. Опитах се да им подскажа, че трябва да играят, а не просто да си седят на острова", сподели Джаферович.

Вижте още: Тарантино на косъм от сбиване в Кан

Футболистът никак не е доволен и от някои от участниците в последния сезон на Survivor, защото смята, че не са изпълнили със съдържание формата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама