Джейда Пинкет разкри от колко години всъщност са разделени с Уил Смит


Джейда Пинкет разкри от колко години всъщност са разделени с Уил Смит
Снимка: Getty Images

Преди време Уил Смит сподели в интервю за сп. GQ, че със съпругата му Джейда Пинкет Смит от известно време имат отворен брак и нямат моногамни отношения. Сега 52-годишната актриса и певица разкри, че с него всъщност са разделени от 2016 година.

Макар че не са заедно от отдавна, чак сега е решила да оповести това официално, а също, че били "изтощени от опити да спасят връзката си". И въпреки че живеят отделно, нямат намерение да се развеждат.

Пинкет Смит обясни в интервю за NBC, целящо да популяризира предстоящите ѝ мемоари, озаглавени "Worthy", че си е обещала, че тя и 55-годишният Смит никога няма да се разведат.

"Мисля, че и двамата все още бяхме заседнали във фантазията си за това какъв трябва да бъде другият човек", каза тя.

Вижте още: Джейда Пинкет: Изневерих на Уил Смит

Около семейство Смит се вдигна голям шум през 2022 г., когато актьорът от сагата "Мъже в черно" зашлеви шамар на комика Крис Рок на сцената на наградите "Оскар" заради шега относно косопада на съпругата му. След инцидента Уил Смит, който се оттегли от американската киноакадемия и получи 10-годишна забрана да участва в церемонията за "Оскар"-ите, се извини публично на Крис Рок. Джейда Пинкет Смит също така обясни как първоначално е помислила, че е шега, когато съпругът ѝ е ударил Крис Рок, и не е разбрала насилствения характер на реакцията му.

"Ние изпитваме дълбока любов един към друг и се опитваме да разберем какво означава това за нас", сподели Джейда Пинкет Смит в отделно интервю за сп. "Пийпъл".

Джейда Пинкет и Уил Смит се запознават през 1994 г. на снимачната площадка на сериала "Принцът от Бел Еър". По това време актьорът все още е женен за първата си съпруга, от която има 30-годишен син. От брака си Джейда и Уил имат две деца - Джейдън и Уилоу.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама