Джони Деп ще съди Амбър Хърд


Джони Деп ще съди Амбър Хърд
Снимка: Getty Images/Guliver

Холивудската звезда Джони Деп загуби делото срещу таблоида "Сън" в понеделник сутринта. Но актьорът реши да продължи съдебната битка, като повдигна нови обвинения срещу бившата си съпруга Амбър Хърд.

Деп я съди  за статия, която е написала във "Вашингтон пост" за домашното насилие. Процесът е насрочен за май 2021 г. в САЩ.

Американският актьор загуби делото за клевета срещу таблоида "Сън", който го определи като "бияч на съпруги".

Илейн Чарлз Брадофт, американският адвокат на Амбър Хърд, заяви в изявление, че присъдата "не е изненада" за всеки, който е присъствал на процеса това лято. "Скоро ще предоставим повече доказателства в САЩ", пише тя.

Деп и Хърд бяха свидетели по време на 3-седмичен процес във Великобритания през юли, докладвайки за бурните си отношения.

34-годишната Хърд даде показания като ключов свидетел на защитата, като каза, че Деп се е превръщал в насилник и "чудовище", когато е бил под въздействието на алкохол и наркотици. Тя твърди, че е имало 14 отделни инцидента между 2013 и 2016 г., когато той ѝ е удрял шамари, бутал я е, дърпал косата ѝ и хвърлял бутилки по нея.

4 ЗВЕЗДИ, КОИТО МРАЗЯТ ДЖОНИ ДЕП

57-годишният Деп нарече твърденията "плод на болен мозък" и "фалшиви" и заяви, че била агресивната по време на връзката им. Той твърди, че Хърд го е удряла, дори е порязала пръста му с хвърлена бутилка водка по време на спор в Австралия, докато се е снимал филма "Карибски пирати".

Деп призна, че е употребявал наркотици в големи количества, като марихуана, кокаин, екстази и други и е пристрастен към болкоуспокояващи. Но той отрече, че наркотиците го правят насилник.

"Със сигурност не съм насилник, особено към жени", каза той.

"Коя жена някога се е възползвала от това, че е жертва на домашно насилие“, каза от своя страна Амбър пред съда.

Адвокатът на Деп Дейвид Шербърн я обвини в лъжа, че е ненадежден свидетел и че неоправдано използва движението MeToo.

Съдебното решение е сериозен личен и финансов удар за Деп, според АП.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама