Доли Партън, Пол Маккартни и Ринго Стар записват обща песен


Доли Партън, Пол Маккартни и Ринго Стар записват обща песен
Снимка: Getty Images

Доли Партън винаги е правила нещата със замах! Изпълнителката, която освен това е филантроп и финансист на ваксината за COVID-19, ще издаде кавър на любимото парче на Beatles "Let It Be".

За целта емблематичната русокоса фурия е ангажирала не един, а двама бийтълси да запишат песента заедно с нея.

Вижте още: Памела Андерсън призна защо не носи грим от 4 години (СНИМКИ)

Пол Маккартни и Ринго Стар са обединили сили с Партън, за да запишат кавър на зашеметяващия им сингъл. Това обаче не е всичко. В сингъла участват също Питър Фрамптън и Мик Флийтууд от „Флийтууд Мак“.

Това е доста легендарен състав за една песен. "Let It Be" ще бъде пусната на пазара на 18 август, съобщава Евронюз.

Песента е последният сингъл от 49-ия студиен албум на Партън. Предстоящият албум "Rockstar" е отговорът на Партън на номинацията ѝ за Залата на славата на рокендрола през 2022 г. Винаги скромна, тя заяви, че по това време е кънтри звезда и не може да приеме номинацията. За да "заслужи" мястото си, тя е събрала множество свои любими музиканти, за да запишат албум с кавъри и оригинални песни. „Rockstar'“ излиза на пазара на 17 ноември 2023 г.

Има кавър на "Every Breath You Take" на „Полис“ с участието на Стинг. В "Open Arms" на „Journey“ участва вокалистът на групата Стив Пери. Джоан Джет е предоставила таланта си за кавър на "I Hate Myself For Loving You", а Майли Сайръс помага за кавъра на "Wrecking Ball". Деби Хари се завръща с кавър на "Heart of Glass" на „Blondie“. Елтън Джон разтяга гласните си струни в "Don't Let The Sun Go Down on Me".

И това не е всичко! Партън е поканила легенди, които да помогнат с песни, които не са написали сами. За кавъра на "(I Can't Get No) Satisfaction" на „Ролинг Стоунс“ тя привлича Пинк. Лизо пее в кавъра на класиката на „Лед Зепелин“ „Stairway to Heaven“. А вокалистът на „Дюран Дюран“ Саймън Льо Бон участва в „My Blue Tears“, оригинална песен на Партън.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама