Елизабет Мос очаква първото си дете (ВИДЕО)


Елизабет Мос очаква първото си дете (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Историята на прислужницата е хитов сериал, който проследява жена, принудена да живее като наложница в дистопично общество в близкото бъдеще. Благодарение на антиутопичната телевизионна драма, актрисата Елизабет Мос успя да спечели доста награди и да наложи името си до тези на успешните актриси. 

Актрисата и носителка на награди "Еми" показа наедрялото си коремче като гост в късното вечерно шоу на Джими Кимъл.

В отговор на шегата на водещия "Бременна ли сте или просто сте невероятно отдаден актьор?", 41-годишната Мос отговори през смях: "По-малко и от двете", потвърждавайки, че очаква първото си дете.

Вижте още: Селин Дион разкрива подробности за рядката си болест в документален филм (СНИМКА)

Какво още разкри актрисата?

Актрисата добави, че бременността й протича "наистина добре", след което поиска съвет от Кимъл, който е баща на четири деца.

Водещият отговори, че приятелите и семейството ще я обсипят с "много неща" за новороденото, след което разкри какво е казал веднъж актьорът Бил Мъри на съпругата му Моли Макниърни.

Според Кимъл Мъри е посъветвал жена му да занесе в стаята коледни лампички и нощна лампа. Актьорът също така е препоръчал да има музика и да се палят свещи. Кимъл в крайна сметка е взел свещи на батерии.

Елизабет Мос даде вид, че е отворена към идеите за романтична атмосфера със свещи за раждането. След това разговорът за бебето приключи, като актрисата не разкри повече подробности за бременността си и предстоящото щастливо събитие.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама