Емилия изненада феновете с напълно нова визия (СНИМКИ)


Емилия изненада феновете с напълно нова визия (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Поп-фолк Емилия явно е решила, че е време за радикална промяна във външния вид. Гласовитата певица заложи на напълно нова грива в цвят джинджър, който е особено актуален през последните месеци. За промяната се похвали самата тя, пишейки „Омръзна ми едно и също, харесва ми… различно е.“

Мнозина биха казали, че щом една жена смени прическата си, след това идва ред и на мъжа. Дали това е така няма как да знаем, но Емилия реши да сложи край на всички слухове навръх рождения си ден, 21 март, когато показа, че с Башур се носят на крилете на любовта.

Вижте още: Цветелина Грахич скочи срещу Слави: Пей си песничките, смешка (СНИМКА)

Повече за новата визия

За промяната на прическата изпълнителката се довери на Момчил Спасов, който е нейният фризьор в последно време. Суперлативите по неин адрес не спряха да се сипят под снимките:

“Това определено е Вашият цвят. Истинска наслада за окото е да Ви гледа човек. Прекрасна визия, страхотна усмивка, топлината в очите, издаваща доброто Ви сърце. Успех Ви пожелавам и само Напред и Нагоре!”, “Ти си красива и какъвто и цвят да сложиш все ще ти отива”, “Еми, този цвят страшно много ти отива!” бяха само част от коментарите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама