Ето кои са порасналите дъщери на Владимир Путин (СНИМКИ)


Ето кои са порасналите дъщери на Владимир Путин (СНИМКИ)
Снимка: Getty IMages

Международната общност е непрестанно фокусирана върху руския президент Владимир Путин, като събитията през последната седмица докараха до съвсем нови висоти обсъждането на руския държавен глава. 69-годишният лидер се бори усилено, за да попречи на медиите и света да научат много за личния му живот.

Внимателно обрисуваният образ на Путин, яздещ коне, вдигащ тежести и позиращ без риза, се опитаха да му придадат малко „по-човешки” вид, макар и вечно сам. Но през последните 20 години той положи наистина неимоверни усилия да предпази дъщерите си от светлината на прожекторите, което накара мнозина да се запитат дали изобщо има деца.

Путин никога не е признавал публично децата си, които са нещо като „обществена тайна” според Business Insider. Руският президент има две дъщери от първия си брак с бившата стюардеса Людмила Шкребнева, за която бе женен 30 години до развода им през 2013 г.

Дъщерите им се казват Мария и Катерина. Мария е родена в Ленинград през 1985г, а Катерина е родена в Германия през 1986г, когато семейството живее там по времето на службата на Путин в КГБ. И двете момичета са кръстени на бабите си. Прякорът на Мария е Маша, а прякорът на Катерина е Катя.

Когато семейството се премества в Москва през 1996 г., момичетата посещават немско езиково училище. В момента, в който Путин става временно изпълняващ длъжността президент, обучението им е станало домашно.

Мария е завършила биология в колеж, а след това и Медицинския университет в Москва, докато Катерина специализирала азиатски култури. Разбира се, и двете момичета учели в университета под фалшиви самоличности. Мария, която сега е на 36 години, е медицински изследовател и живее в Москва със своя холандски съпруг Йорит Фаасен. Знае се, че Мария и Фаасен имат дете (бел.ред. Путин каза на режисьора Оливър Стоун през 2017 г., че е дядо.)

От друга страна, Катерина, която в „одрала кожата” на дядо си, води луксозен начин на живот, живее в разкошни апартаменти и разполага с цяло състояние. Катерина, която сега е на 35, е опитна танцьорка по акробатика и заема висока длъжност в своята алма матер, Московския държавен университет. Катерина бе омъжена за руския олигарх от кръга на Путин, Кирил Шамалов, между 2013 и 2018 година, а след разводът Катя спечели 2 милиарда долара.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама