Ева Лонгория търси таланти с ново продуцентско студио


Ева Лонгория търси таланти с ново продуцентско студио
Снимка: Getty Images/Guliver

Актрисата Ева Лонгория нашумя покрай хитовия сериал "Отчаяни съпруги", но тя не е спирала своето развитие в нито един момент. Латино красавицата е взела участие в лансирането на продуцентско студио, обявено като инкубатор на таланти и финансирано от "Баниджей", на изложението "Мипком" в Кан, съобщи АФП.

"Създателите са тези, които задвижват нашата индустрия", каза тя.

Вижте още: Под обстрел: Смъртни заплахи летят към сестрите Хадид заради подкрепата им към Палестина

Новото дружество - медийна групировка "Хайфънейт" (Hyphenate Media Group), е учредено от Крис Абрего, президент на "Баниджей" за САЩ и Латинска Америка. Думата hyphenate се използва за артисти с разнородни занимания, като Ева Лонгория, която е актриса, продуцентка, режисьорка.

"Винаги съм се интересувала и съм проявявала любопитство към идеята да бъда зад камерата", обяснява звездата от сериала "Отчаяни съпруги", която режисира първия си филм "Flamin'hot", пуснат тази година по Дисни плюс. Тя основа продуцентската си компания UnbeliEVAble Entertainment през 2005 г., която от своя страна е погълната от "Хайфънейт".

"Но да искаш да направиш повече, не работи в Холивуд, защото това е индустрия, която наистина иска да останеш в своето поле, (...) особено ако си цветнокож или жена", допълва тя и изразява съжаление, че талантливите творци са "задушени от системата".

"С "Хайфънейт" искаме да предоставим алтернативен модел, със съвременен подход към създаването на визионерско съдържание, с високо културно въздействие. Ние не просто ще създаваме страхотно съдържание, но и инфраструктурата, която да го поддържа, а това е нещо, което липсва в Холивуд", казва тя.

"Баниджей" е независим продуцент номер едно на аудиовизуални програми в света. В съобщение за пресата се уточнява, че мисията на "Хайфънейт" ще бъде да инвестира в медийни компании и да произвежда оригинално съдържание в САЩ, без да бъдат посочени числа.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама