Ева Лонгория: Имам правила, които детето трябва да спазва


Ева Лонгория: Имам правила, които детето трябва да спазва
Снимка: Getty Images/Guliver

Ева Лонгория беше гост в токшоуто "Кой говори с Крис Уолъс?". В интервюто с водещия тя разказа за подхода си към отглеждането на деца и призна, че е много строга майка.

Звездата от "Отчаяни съпруги" отглежда четиригодишния си син Сантяго със съпруга си - предприемача Хосе Антонио Бастон. Според актрисата дисциплината в дома ѝ е на особена почит.

Вижте още: Рейчъл Билсън призна, че за първи път е стигнала до оргазъм на 38 години

"Аз съм олицетворение на дисциплината. Много съм строга, но в същото време съм любяща и подкрепяща. Имаме правила, които се спазват. Ако е време за лягане, значи е време за лягане; ако кажа, че не можеш да ядеш бонбони, значи не можеш. Ако разрешавам нещо, точка, това е. Ако иска да играе на игра на iPad, има ограничение във времето. След като се нахрани, трябва да отнесе чиниите до мивката. Също така приготвяме ястия заедно и той трябва да почисти, а той мрази да чисти", казва Ева.

Актрисата допълни, че животът ѝ се е променил драстично, откакто се е родил Сантяго, тъй като преди целият живот на Ева се е въртял около нея самата, а сега центърът на вселената ѝ е нейното малко момче. Но в много отношения това е улеснило живота ѝ, защото когато взема решения, Ева не мисли първо за себе си: "Много по-лесно е да казвам "не" за много неща", добави звездата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама