Гал Гадот предизвика остри реакции с изказване за Израел и Газа


Гал Гадот предизвика остри реакции с изказване за Израел и Газа
Снимка: Getty Images/Guliver

Гал Гадот получи хиляди реакции на свой коментар за кризата в Близкия изток, предаде "Би Би Си".

Актрисата от "Жената чудо" получи бурна реакция онлайн заради нейния туит относно ескалацията на насилието в Израел и Газа.

Израелската актриса и бивша Мис Израел публикува: "Израел заслужава да живее като свободна и сигурна нация", добавяйки: "Нашите съседи заслужават същото".

Коментарите предизвикаха хиляди отговори. Известно е, че в младостта си Гадот е служила две години в израелската армия, отбивайки задължителна военна служба.

"Страната ми е във война. Притеснявам се за семейството си, приятелите си. Притеснявам се за народа си. Това е порочен кръг, който продължава твърде дълго. Моля се за жертвите и техните семейства. Моля се тази невъобразима враждебност да приключи, моля се нашите ръководители да намерят решение, за да можем да живеем рамо до рамо в мир. Моля се за по-добри дни", написа Гадот.

Докато някои високопоставени хора, включително американският политик Тед Круз, похвалиха Гадот за написаното, много други нейни последователи реагираха гневно, несъгласни с позицията ѝ по отношение на ситуацията в Близкия изток.

"Обичайте ближния си като себе си", написа по-късно израелската актриса.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама