Илон Мъск показа новата си половинка (СНИМКИ)


Илон Мъск показа новата си половинка (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Изглежда, че Илон Мъск продължава смело напред след раздялата си с Граймс през септември 2021. Най-богатият човек в света, който взе титлата от Джеф Безос миналата година, наскоро беше забелязан с 27-годишната актриса Наташа Басет, която се оказа новата му изгора от няколко месеца.

Двойката беше забелязана наскоро да слиза от частния самолет на Мъск в Ел Ей. Оказва се, че 50-годишният изпълнителен директор на Tesla е бил приятел на Наташа, а са станали двойка след официалната раздяла с Граймс.

Басет е родена в Сидни, Австралия, където на 14 години получава главна роля в постановката на „Ромео и Жулиета“ на Австралийския театър за млади хора. Когато Басет навършва 19, тя се мести в Ню Йорк със стипендия от програмата за сценаристи ArtStart, която ѝ позволила да режисира свой собствен късометражен филм.

Освен това, Наташа е изиграла първата приятелка на Елвис Пресли, Дикси Лок, в биографичния филм за Краля на рокендрола. В лентата участват още Остин Бътлър и Том Ханкс. Тя също така участва рамо до рамо с Джордж Клуни, Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм в "Аве, Цезаре!" през 2016г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама