Илон Мъск заплашил Warner Bros: Ще изгоря студиото, ако изгоните Амбър Хърд!


Илон Мъск заплашил Warner Bros: Ще изгоря студиото, ако изгоните Амбър Хърд!
Снимка: Getty Images

Всеки помни ожесточената съдебнат битка между Джони Деп и Амбър Хърд, която се излъчваше на живо и събираше милиони зрители. След като Деп спечели делото, феновете му организираха петиция с искане Амбър да бъде отстранена от продължението на "Аквамен". Петицията събра над 2,3 милиона подписа, но Амбър остана в лентата. Защо?

Оказва се, че Илон Мъск изпратил на Warner Bros. заплашително писмо, настоявайки студиото да запази ролята на Амбър Хърд във филма "Аквамен 2", пише "Variety". 

Вижте още: Край на любовта: Григор Димитров и Мадалина скъсаха?

През 2018 г. Warner Bros. и режисьорът на "Аквамен" Джеймс Уан изпращат писмо до адвоката на Хърд Карл Остин, в което информираха за решението да отстранят актрисата от продължението, като аргументът беше "липсата на химия" с изпълнителя на главната роля Джейсън Момоа.

Въпреки това бившият любовник на Хърд, главният изпълнителен директор на "SpaceX" и "Tesla" Илон Мъск, изпраща писмо чрез адвоката си, в което заплашва да "изгори цялото студио", ако актрисата не се завърне за продължението. Заплахите изглежда са проработили: въпреки че ролята на Амбър е съкратена, тя все пак участва във филма.

Романсът на Амбър Хърд и Илон Мъск беше широко обсъждан в медиите след излизането на биографията на Мъск. В нея се казва, че близки до милиардера смятат Хърд за "хаотично зло". 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама