Жената на Кевин Костнър отказва да напусне дома му след новината за развод


Жената на Кевин Костнър отказва да напусне дома му след новината за развод
Снимка: Getty Images

Както стана ясно в началото на май, Кевин Костнър и съпругата му Кристин Баумгартнер се развеждат след близо 19 години брак. Тя обаче отказва да напусне луксозния му дом на стойност 145 млн. долара в Карпинтерия, Калифорния. 68-годишният актьор дори е предприел правни стъпки, за да я накара да напусне.

Носителят на "Оскар" каза, че според условията на предбрачния им договор Баумгартнер е имала 30-дневен срок да се изнесе от къщата след подаването на молбата за развод на 1 май, съобщи Radar след преглед на правни документи по случая.

Актьорът от "Танцуващият с вълци" каза пред съда, че смята, че Кристин все още живее там, за да го принуди да приеме нейните финансови искания след раздялата.

В допълнение, група инспектори бяха видени в сряда в имота, което може да е свързано с неотдавнашното решение на актьора да ипотекира част от къщата си, за да финансира предстоящия филмов франчайз "Хоризонт".

Костнър разкри, че вече е предоставил на Баумгартнер 1,45 млн. долара според условията на предбрачния договор, осигурявайки достатъчно средства за нея, за да си осигури ново място за живеене.

Те имат двама синове - Кейдън и Хейс, на 16 и 14 години, както и 13-годишна дъщеря - Грейс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама