Жената на Кевин Костнър поиска огромна издръжка за децата им след развода


Жената на Кевин Костнър поиска огромна издръжка за децата им след развода
Снимка: Getty Images

Съпругата, с която Кевин Костнър е в развод, поиска от него да отделя по близо четвърт милион долара месечно, за да се грижи за децата им, съобщава сайтът TMZ. Костнър даде да се разбере чрез правните си документи, че смята искането на отчуждената си съпруга за пладнешки грабеж, уточнява сайтът.

Вижте още: Галена хвърли над 6000 евро за подарък на сина ѝ

Кристин Баумгартнер подаде нови документи, в които настоява съдът да принуди Кевин Костнър да отделя 248 000 долара месечно за издръжка на трите им деца. Кристин твърди, че главозамайващата сума е единственият начин тя и децата да "живеят на ниво, доближаващо се до стандарта, на който децата ще се радват, докато са под грижите на баща си в бъдеще". Баумгартнер обяви още, че исканата сума не включва таксите за обучение в частно училище, здравните грижи и разходите, свързани със спорта, които тя също държи той да плаща.

Източници, които са пряко запознати, казват пред TMZ, че Кевин Костнър вече плаща 100% от разходите на децата. В допълнение към разходите Костнър е посочил в подадените документи, че е готов да дава допълнително 38 000 долара на месец.

Кристин Баумгартнер смята, че огромното богатство на Кевин Костнър е повече от достатъчно, за да покрие искането ѝ, като твърди, че общият доход на холивудската знаменитост през миналата година възлиза на 19,5 млн. долара. Семейните им разходи, твърди тя, са били 6,6 млн. долара. Поддръжката на многобройните им имоти също не е евтина - около 2 млн. долара годишно, разкрива Кристин.

Вижте още: Иво Сиромахов: Майкини са на морето, моля ти се

Неотдавна Костнър подаде документи в съда, защото Кристин отказва да се изнесе от един от имотите му, въпреки ясните условия в предбрачния им договор, които я задължават да напусне имението до определена дата, след като подаде молба за развод. Тя обаче съобщи публично, че не може да си позволи да се премести. Костнър я контрира, че разполагала с 1,45 млн. долара в банковата си сметка - повече от достатъчно, за да наеме жилище.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама