Как ни направиха балеаж без увреждане на косата (ВИДЕО)


Как ни направиха балеаж без увреждане на косата (ВИДЕО)
Снимка: iWoman

Френският балеаж продължава да е актуален, а причините за това са няколко - адаптивен е към всяка основа и всяка форма, стои естествено, придава релеф и движение.

Изсветляването на косата, с което постигаме тази техника, има обаче своите тънкости. За да се запази косата здрава и блестяща дори при изсветляване, не е достатъчна само грижата след процедурата. Благодарение на иновативния протокол Metal detox, предпазването на структурата на косата от скъсване и неравномерен резултат започва още преди нанасянето на изсветляващия продукт. И разбира се, продължава при измиването с шампоан, който почиства металните частици от косъма, а маската предотвратява повторното им натрупване. Освен това имаме на разположение и безамонячни изсветляващи продукти, които също са деликатни към косата.

И тъй като ние държим на здравата и красива коса, се доверихме на специалистите в Салони за красота Murphy. Във видеото може да видите как ни преобразиха с помощта на техниката балеаж, като същевременно предпазиха косъма. Резултатът е впечатляващ, цветът е красив, деликатно преливащ, а на допир косата е мека. Вижте стъпките:

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама