Кевин Спейси е бил откаран по спешност в болница


Кевин Спейси е бил откаран по спешност в болница
Снимка: Getty Images

Кевин Спейси е бил откаран в болница, след като усетил, че лявата му ръка "изтръпва", докато присъствал на 15-ия Международен филмов фестивал в Ташкент, Узбекистан. 64-годишният актьор имал съмнения за сърдечен проблем.

Звездата от "Къща от карти" е разкрил, че се е подложил на изследване с ядрено-магнитен резонанс, след като е загубил всякакво усещане в ръката си за "осем секунди". "Г-н Спейси е бил отведен в медицински център по здравословни причини", съобщи "Лос Анджелис Таймс". "Лекарите не откриха проблеми със сърцето."

Вижте още: Вики Терзийска коментира отношенията ѝ с Петя Дикова след скандала с децата ѝ

Връщайки се на фестивала по-късно вечерта, Кевин Спейси се обърнал към присъстващите, уверявайки ги, че състоянието му е "нормално". "Това наистина ме накара да осъзная колко крехък е животът на всички нас", казал той.

Припомняме, че последните години определено не са лесни за Спейси. Той беше обвинен от няколко мъже, че ги е насилвал сексуално, което се отрази негативно на кариерата му. Макар че беше оправдан за някои предполагаеми сексуални престъпления, той все още се бори с лошата си слава в Холивуд.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама