Ким Катрал за живота над 60, смелостта и завръщането в "Сексът и градът" (СНИМКИ)


Ким Катрал за живота над 60, смелостта и завръщането в "Сексът и градът" (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

И "просто ей така", Ким Катрал отново се появи на корицата на "Vogue"! Този път за гръцкото издание, чийто септемврийски брой е „посветен на смелите жени, които чупят стъкления таван“. Разбира се, вечната Саманта Джоунс моментално прикова погледите.

В интервюто 67-годишната актриса разказва за епизодичната си роля, предизвикала силна реакция от страна на феновете във финала на втория сезон на сериала "Просто ей така..". 

Вижте още: Любовни хроники: Тото и Карла Кутуньо

За фотосесията Ким Катрал позира в черна прилепнала рокля с червена пелерина на покрива на нюйоркския хотел "Гринуич". На друга черно-бяла снимка тя се появява в тънка рокля без презрамки. "Смели жени", гласи надписът на корицата.

Актрисата говори за краткото си завръщане на финала на сериала в роля, която "обожава", както и за предизвикателствата пред съвременната жена. "Най-голямото предизвикателство за жените над шейсетте е да продължат да бъдат търсени в работата, да могат да се представят подобаващо, да бъдат актуални. За мен моят модел за подражание винаги е била майка ми. Въпреки че никога не успя да си намери работа, която да я направи щастлива, дълго време беше в депресия и страдаше от самота, тя винаги оставаше упорита", казва Катрал.

Припомняме, че само преди дни излезе последният епизод от финала на втория сезон на сериала "Сексът и градът". В него, както беше обещано предварително, Ким Катрал се появи отново в образа на Саманта Джоунс. За 71-секундната поява в сериала на актрисата бяха платени един милион долара. Въпреки че Саманта се завърна в проекта само за малко повече от минута, феновете на сериала бяха развълнувани от появата ѝ и заявиха, че това е, "което феновете на сериала наистина искаха".

Вижте още: Клеър Дейнс стана майка за трети път

По-рано Ким Катрал увери почитателите си, че епизодът с нейно участие в продължението на "Сексът и градът" е последният път, когато тя ще се снима в ролята на емблематичната си героиня Саманта Джоунс. Актрисата неведнъж е казвала, че историята на сериала е приключила за нея и че няма да се върне към проекта, защото трябва "да знаеш кога да спреш във времето", пише БГНЕС.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама