Любовни хроники: Тото и Карла Кутуньо


Любовни хроники: Тото и Карла Кутуньо
Снимка: Instagram

Тото Кутуньо почина на 22 август 2023 в Милано на 80 години, оставяйки на цял свят страхотно музикално наследство. Издигането му в професионален план започнало през 70-те години на миналия век, когато получил признание като член на групата "Албатрос". Въпреки това, в началото на 80-те години на миналия век той се превърнал в емблема на италианската музика, благодарение на песента „L’Italiano“.

Отвъд музикалната си кариера Тото Кутуньо е известен със своята филантропска дейност и отдаденост на хуманитарни каузи. Той е използвал своята известност за повишаване на осведомеността относно различни социални проблеми и е участвал в благотворителни инициативи.

Вижте още: Любовни хроники: Пенелопе Крус и Хавиер Бардем

Тото Кутуньо се е женил веднъж през целия си живот. На 28 години той намерил любовта в лицето на красивата Карла и доста бързо си казали „Да“. Въпреки че се омъжила за известен артист, Карла успяла да остане далеч от светлините на прожекторите. Въпреки това, блондинката демонстрирала таланта си както на пиано, така и на китара.

Тото и Карла се оженили през 1971 и останали заедно до смъртта му преди няколко дни, което прави, че са били женени повече от 50 години. По време на брака им Карла била опора на Тото Кутуньо – тя била до него по време на възхода му към славата и паденията в кариерата му.

Въпреки професията на Тото, Карла успяла да създаде стабилна и любяща домашна среда. Известно е обаче, че певецът е имал няколко други любовници, една от които има дете. Николо Кутуньо е син на Тото Кутуньо, роден от извънбрачната му любовна връзка с Кристина.

Много малко се знае за Николо Кутуньо, но той следва стъпките на баща си и преследва кариера в музиката. Николо е талантлив музикант и композитор, специализирал електронна музика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама