Криси Тейгън е бременна отново (СНИМКИ)


Криси Тейгън е бременна отново (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

34-годишният модел Криси Тейгън и съпругът ѝ, певецът Джон Леджънд, са една от най-обичаните известни двойки. Те имат прекрасно сплотено семейство, радват се на две дечица, искрени са и не се притесняват да говорят открито за своите проблеми и изпитания.

Преди по-малко от 2 години Криси загуби неродения си син в доста напреднала бременност. Целият свят съчувстваше на двойката, която документира цялото сърцераздирателно преживяване в социалната мрежа. И макар Криси неведнъж да е признавала, че не иска да минава по този труден път отново, ето, че тя отново е бременна!

Красавицата сподели благата вест в Instagram, а по всичко личи, че вече е във втори триместър. Ето какво написа тя:

„Последните няколко години бяха меко казано наситени с емоции, но радостта отново изпълни дома и сърцата ни. 1 милиард кадъра по-късно, очакваме още едно на път. При всеки преглед си казвах „добре, ако е здраво и днес, ще обявя новината“, но след това въздъхвах с облекчение, когато чуя пулса и решавах, че все още съм не съм готова. Не мисля, че някога ще изляза от преглед с повече вълнение, отколкото нерви, но засега всичко е перфектно и красиво и се чувствам изпълнена с надежда. Добре, беше много трудно да пазя това толкова дълго!”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама