Любо Нейков с тежко признание, разплака Деси Плевнелиева (ВИДЕО)


Любо Нейков с тежко признание, разплака Деси Плевнелиева (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com/Тодор Маргаритов

Любо Нейков може да е от любимите комици на България, но болката и човешките трагедии определено не са му чужди. Той говори открито за хубавите моменти, но и за най-големите житейски препятствия в ефира на Нова пред Деси Плевнелиева. В края на емоционалния разговор водещата бе видимо разстроена, а ето и какво сподели големият актьор.

За загубите в живота

Болката и загубата на близки не са чужди на Любо Нейков. Преди 11 години той изпрати от този свят своя брат, а преди 6 години и майка си.

„Никога не се справяш с тази болка. Ти губиш най-близките, тези, които имат най-голям смисъл за теб. Не че останалите не ги обичаш. Но семейството е най-близкото. Когато загубих тях, търсих да ги заместиш с други хора - приятелите"

Вижте още: Владо Карамазов се съблече и показа мускули (СНИМКА)

Любо Нейков за дъщеря си

"Дъщеря ми Анна промени живота ми. Гледах я как расте, как променя света. Много се забавлявам с това как възприема света. Аз се уча от нея, а не тя от мен. Тя не вижда недостатъците, а положителната страна.“

Какво каза за инфлуенсърите

„Притеснявам се, че даваме поле на извява и внимание на хора, които не заслужават… Продължаваме да каним по студиата хора с инвазии в устните, които с нищо не са интересни, по дяволите! Те нямат никакви умения. Не ме интересува как пазаруват в хлебарницата или плод-зеленчука, това не ми е интересно, не ми е любопитно… Не ми е интересно какви маратонци, тениски и шорти си купуват, това не е важно! Други неща са по-важни”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама