Мадона изригна срещу всички, критикуващи лицето ѝ на "Грами" (ВИДЕО)


Мадона изригна срещу всички, критикуващи лицето ѝ на "Грами" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Наградите "Грами", които се състояха в неделя, бяха едни от най-обсъжданите досега, като голяма заслуга за това има Мадона, която беше неузнаваема. Мнозина се подиграха с визията ѝ на наградите.

64-годишната емблематична певица отдаде почит на Сам Смит и Ким Петрас за това, че са влезли в историята на музикалните награди в понеделник вечер, и обясни колко е разочарована, че фокусът е бил върху лицето ѝ, а не върху думите, които е казала.

Вижте още: Грами 2023: Пайети, блясък и смело дизайни (СНИМКИ)

Мадона разказа на феновете си в Инстаграм как е "попаднала във фокуса на ейджизма и мизогинията, които пронизват света, в който живеем", като сподели предизвикателното си изявление във вторник вечерта - напомняйки на критиците, че "никога не се е извинявала за нито един от творческите избори, които съм направила, нито за начина, по който изглеждам или се обличам и няма да започна сега".

Майката на шест деца изглеждаше гладка и пухкава, докато представяше музикалните награди, на които някои фенове я определиха като "неузнаваема". Устните ѝ изглеждаха плътни, а кожата ѝ беше гладка и без бръчки.

Кралицата на попа започна дългото си изявление, като написа: "За мен беше чест да представя Ким Петрас и Сам Смит на наградите "Грами". Исках да връча последната награда, която беше за албум на годината, но реших, че е по-важно да представя първата транссексуална жена, спечелила "Грами"- исторически момент!!”

Мадона сподели в Инстаграм поредица от клипове и снимки, на които се забавлява със Сам Смит, Ким Петрас, Карди Би и други звезди, докато отвръщаше на хейтърите си.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама